Emma de la ZU nu poate trăi fără muzică și radio! „Discuțiile noastre sunt mult mai picante și pline de sens…”

#Exclusiv Click!

Emma Ștefan (35 de ani), cunoscută drept Emma de la ZU  și partenera de viață a artistului Tavi Colen, a fost la rândul ei extrem de încântată de ceea ce s-a întâmplat sâmbătă în Piața Sfatului din Brașov la cea de-a zecea Fortza ZU. Emma are o voce inconfundabilă și face echipa bună la radio cu Daniela Buzdugan și Mihai Morar

Ce emoții a trăit la evenimentul care a umplut până la refuz Piața Sfatului și ce o leagă de atâta timp de Tavi Colen, alături de care are  o super relație, Emma ne-a răspuns pentru Click! între momentele în care trebuia să urce pe scena de Brașov.

Cum e la Forza ZU în această seară (n.r.: sâmbătă)? 

Cum să fie? Dacă ar fi să sintetizăm  într-un singur cuvânt: copleșitor! Este o stare pe care am asteptat-o cu toții, fie că suntem oameni de radio sau oameni, pur și simplu, este, cred eu, cea mai înaltă expresie a legăturii pe care o avem cu ascultătorii noștri. Printr-un simplu anunț cum că facem această întâlnire  numită Fortza ZU, pentru că Forza ZU este forța pe care o avem cu toții, care nu se oprește niciodată, am unit practic o țară! Suntem în punctul în care vibrează toată România, de aici din Piața Sfatului de la Brașov. 

Așa e, sunt foarte mulți oameni care s-au adunat aici! Nu știu exact câți!

Nu aș vrea să contabilizăm! Noi nu ne ocupăm neapărat cu cifrele. De mult Forza ZU  nu mai înseamnă o cifră în oameni, înseamnă energie, zâmbete pe care le primim și bucuria asta de a fi toți împreună!

Podcastul tău merge bine!

Podcastul Dilema este o extensie a radioului, este un podcast, care cred eu și sper să fie așa, are o noblețe aparte în a aborda subiecte  mai puțin convenționale iar scopul  podcastului este de a-i încuraja pe oameni să înțeleagă că orice stare,  orice emoție și orice sentiment sunt absolut firești și că indiferent de  lupta interioară pe care o avem, noi ajungem întotdeauna învingători!

Cum faci față acestui program încărcat? Am văzut că ai și evenimente cu Tavi Colen,  mergeți la cântări, ești și la radio, ai și podcast...

Așa este! Am și partea asta de  cântat pe scenă alături de Tavi Colen, am și podcastul și am și matinalul Morning ZU, de luni până vineri. Nu aș putea să spun că este  un program încărcat, ci dimpotrivă, nu știu dacă există cuvântul ăsta în română dar aș putea să-l inventez eu acum, împlinitor, dacă vrei! Fac exact ceea ce mă împlinește și nu simt nicio secundă oboseala iar dacă cumva mă "curtează" oboseala asta îmi iau energia de la oamenii care mă urmăresc  și cu care vorbesc zi de zi.

Dacă ar fi să alegi între muzică și radio?

Nu aș putea să aleg niciodată între muzică și radio. Sunt două  iubiri cumva diferite dar care se completează reciproc pentru că au la bază același izvor, iubirea de oameni.

Cum faci să arăți atât de bine?

Știi cum fac? Morning ZU, podcast și cântări! Acesta este secretul meu! Mereu pe drumuri, sunt într-o priză continuă, ard  pentru pasiunile pe care  ți le-am enumerat și cred că  este un consum care la un moment dat se vede și mental dar mai ales fizic.

La sală ajungi?

Fac sală acasă în fiecare dimineață, înainte de matinal pentru că am impresia că mă  trezește mai bine. Aveam  momente în care mintea nu se trezea odată cu corpul așa că făcând sport dimineață, am ajuns la concluzia că putem să ne trezim împreună.

Ce pasiuni comune ai tu cu Tavi pe lângă muzică? Ce vă ține împreună? Sunteți un cuplu longeviv.

Avem o grămadă de pasiuni comune. În primul rând iubirea pentru natură, pentru animale, pentru frumos dar cred că cele mai importante sunt  pasiunile pe care nu le avem împreună pentru că, cumva, aceste diferențe fac ca discuțiile noastre să fie  mult mai picante și mult mai pline de sens.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net