Fiica lui Aurelian Preda, decizie radicală în privința casei moștenite de la tatăl ei

Ultima actualizare:

Anamaria Rosa Preda, fiica lui Aurelian Preda, a fost invitată la Teo Show!, unde a dezvăluit ce gânduri are în privința casei lăsate moștenire de tatăl ei. Tânăra a luat o decizie surprinzătoare, pe care nu o regretă. 

Fiica lui Aurelian Preda, decizie radicală în privința casei moștenite de la tatăl ei
Fiica lui Aurelian Preda, decizie radicală în privința casei moștenite de la tatăl ei

Anamaria Rosa Preda a fost nevoită să-și ia viața în mâini de la o vârstă foarte fragedă, după ce tatăl ei, solistul de muzică populară Aurelian Preda s-a stins din viață, pe vremea când ea era doar o adolescentă. 

Anamaria a moștenit de la tatăl ei un apartament pe care regretatul solist îl achiziționase cu credit la bancă, ceea ce a însemnat că tânăra a moștenit și datoriile. Fiica lui Aurelian Preda s-a luptat foarte mult să achite până la acest moment toate dările către bancă, însă recent ea a fost nevoită să ia o decizie radicală în privința casei primite de la tatăl ei. 

Anamaria Preda Rosa a dezvăluit la Teo Show! că a luat o decizie în ceea ce privește moștenirea de la tatăl ei. Tânăra are de gând să vândă casa, imediat după ce va face succesiunea. Anamaria a mărturisit că nu s-a simțit niciodată ,,acasă" în apartamentul lăsat de tată, deoarece nici măcar regretatul solist nu apucase să se atașeze foarte mult de proprietatea respectivă. Tânăra a povestit că apartamentul este unul destul spațios și că o înspăimântă încăperile imense și goale. 

Citește și Parastas de trei ani pentru Aurelian Preda. Cel mai bun prieten al lui a lipsit de la comemorare

,,A făcut un credit la bancă în iunie a luat creditul în septembrie a decedat. Este vorba de o casă de care nu am reușit să ma atașez sufletește. Am preluat ratele, dar pentru a achita direct creditele trebuie să am un salariu de peste 1.000 de euro. Am un testament de la tatăl meu în care mi-a lăsat apartamentul și casa părintească. Toate bunurile materiale au venit cu datoriile. Am suportat cheltuielile. Am de gând să fac succesiunea si să vând casa.

Îmi doresc o casă mai mică din punct de vedere psihic și sufletește. Când văd casa mare si goală nu mă simt la locul meu. Vreau o casă mai mică cu gradină. Noi (n.r partenerul ei) nu stăm în casa tatălui.", a declarat tânără. 

Anamaria Rosa Preda face dezvăluiri despre averea tatălui

Anamaria Rosa Preda a explicat și cum anume și-a cheltuit tatăl ei banii. Tânăra a mărturisit că Aurelian Preda a fost nevoit să investească foarte mult în sănătatea sa din cauza bolii de care suferea. 

,,Am un nou job de 7 luni de zile. M-am angajat la un casino online. Nu este un job pe care mi l-aș dori, este un job pe termen scurt.

Citește și Gest emoționant făcut de fiica lui Aurelian Preda pentru tatăl său

Dacă ar fi știut că sunt în situația actuală,  tatăl meu cu siguranță ar fi dorit (n.r să vândă casa). Eu îmi doresc să investetsc mai departe în cariera mea.

Toată lumea îmi spune ,,unde sunt banii câștigați de Aurelian Preda?", sunt în sănătate, dacă tatăl meu nu s-ar fi tratat de la 30 de ani până la 40 de ani cu siguranță ar fi murit mult mai devreme.", a măsrturisit Anamaria Rosa Preda. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
cub mihaela tatu png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net