Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit. Cântărețul a dezvăluit motivul: „Sunt supărat..”

Ultima actualizare:

Bănuielile reporterilor Click! se confirmă, Florin Ristei și iubita sa Naomi Hedman nu mai formează un cuplu de ceva vreme! Artistul a dezvăluit public că el și frumoasa lui logodnică au fost nevoiți să meargă pe drumuri diferite și că, din păcate, distanța este cea care îi desparte. Asta nu înseamnă însă că Florin Ristei nu mai ține la Naomi. Cântărețul a oferit toate detaliile.

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit
Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit

În urmă cu aproape două luni, Click! vă dezvăluia că Naomi și Ristei dau semne că și-au spus „adio”. Atunci reporterii noștri au luat legătura cu îndrăgistul artist pentru a comenta zvonurile, după ce cuplul a șters toate pozele împreună de pe rețelele de socializare. La acel moment, artistul a fost destul de discret în răspuns și a evitat să ne spună clar dacă mai formează sau nu un cuplu.

„Asta poate va fi un mister. Nu știm, nu aveți de unde să știți și nici eu nu vă voi spune! Poate le-a șters cu alt scop. Cine știe? Eu nu vorbesc despre chestiile astea”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Florin Ristei.

Recent, artistul a spus lucrurilor pe nume și a dezvăluit că el și Naomi au decis să meargă pe drumuri separate. În cadrul podcastului „Fiertzi pe Power Couple”, în care împreună cu Speak comentează noul show de la Antena 1, artistul a fost sincer și și-a pus sufletul pe tavă în fața bunului său prieten.

Speak l-a întrebat pe Ristei dacă mai are iubită, iar acesta din urmă a fost cât se poate de sincer și a explicat faptul că Naomi a fost nevoită să se mute înapoi în Regatul Unit, iar că distanța i-a separat. Acesta nu a spus motivul pentru care Naomi a trebuit să plece din România, însă este cert că aceasta nu a fost o despărțire pe care ei să fi o dorit, ci a fost una constrânsă de împrejurări.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știe toată lumea că nu o să funcționeze, dar... de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente e nasol Dar ce să facem, frate? O s-o sun după ce terminăm aici că mi-e dor de ea”, a spus Ristei.

„Dar ușa e deschisă?”, a întrebat Speak.

Florin Ristei a dat de înțeles că încă mai are sentimente pentru Naomi și că momentan nu este disponibil pentru un nou început. Și nici nu este de mirare având în vedere că în urmă cu ceva vreme, artistul a declarat pentru Click! că împreună cu iubita sa avea o relație „perfectă”, iar dragostea dintre ei se vedea cu ochiul liber.

„Nu m-ar deranja să scârțâie ușa aia că n-a mai scârțâit de mult... Nu știu dacă e deschisă...Și m-a întrebat cineva în presă: Ești singur și disponibil? Singur sunt în casă, dar disponibil nu știu dacă sunt...”, a completat Florin Ristei.

Cum s-au cunoscut Florin Ristei și Naomi Hedman

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunosut pe platourile emisiunii X Factor, iar povestea lor de dragoste a început la scurt timp după ce frumoasa britanică a părăsit competiția. Iubirea dintre ei a evoluat cu pași repezi, iar Florin a cerut-o în căsătorie foarte rapid, însă nu s-au grăbit cu nunta.

Artistul ne-a mai dezvăluit că aveau o relație plină de dinamism și că se distrau de minune împreună și, într-adevăr, asta au lăsat să se vadă cu fiecare apariție de-a lor. Ristei o sorbea din priviri pe draga lui iubită, erau puși pe glume și nimic nu dădea de înțeles că ceva nu ar funcționa în cuplul lor. Poate timpul va aranja toate lucrurile și viața îi va readuce împreună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net