Wow, cum arată iubita lui Florin Ristei! Ce intervenție estetică și-a făcut superba Naomi

#Exclusiv Click!

Florin Ristei (35 ani) nu poate să fie decât foarte mândru de iubita lui, Naomi Hedman (29 ani), superba mulatră care a devenit cunoscută în România datorită aparițiilor sale surprinzătoare din preselecțiile X Factor.

Pe unde apare Naomi Hedman se face liniște! Nu doar că arată absolut senzațional, dar este înaltă, sexy și se îmbracă foarte bine. Chiar a eclipsat toată prezența feminină, zilele trecute, la un eveniment de beauty, iar paparazzi Click! au fost pe fază și au imortalizat momentul. 

Chiar dacă, la început, a stat puțin mai retrasă, iubita lui Ristei a socializat mai mult cu Ștefania lui Speak, atunci când aceasta a ajuns și ea la lansarea unor produse de frumusețe.

Naomi Hedman a optat pentru o ținută all black, fustă scurtă neagră, cizme cu toc înalt și platforme, top alb gen cămașă, lăsând și puțin din abdomen la vedere și nu a renunțat deloc la ochelarii de soare care i-au dat o alură de  top model de  ziceai că adevărata Naomi Campbell și-a făcut apariția în încăpere. Un lucru e sigur, toate privirile au fost ațintite asupra ei și a fost îndelung admirată pentru eleganța de care a a dat dovadă.

Ristei: „E o apariție senzațională”

Întrebat de reporterii Click!, anul trecut, în luna septembrie, dacă se simte invidiat de prietenii săi pentru că are o așa iubită sexy, Florin Ristei a răspuns cu mândrie și cu zâmbetul pe buze: „Sunt convins că sunt invidiat de multă lume pentru că  în afara faptului că e o fată frumoasă, e o apariție senzațională și are o energie atât de bună și de... e tare!”.

Naomi și-a ajustat sânii

Deși pare că nu mai are nevoie de niciun artificiu de înfrumusețare, Naomi Hedman a anunțat chiar ea acum câteva zile pe pagina sa de Instagram faptul că a mai umblat puțin la sânii săi.

Vindecată și atât de fericită de rezultate! Recent am avut parte de o reaugmentare a sânilor și cazul meu a fost greu. Voi împărtăși mai multe despre experiența mea, în curând. Sunt recunoscătoare că am fost pe mâini atât de bune!”, a spus iubita lui Florin Ristei.

Florin Ristei și Naomi Hedman sunt împreună de mai bine de doi ani. În anul 2021 cei doi îndrăgostiți s-ar fi logodit în mare secret. La începutul lui ianuarie 2023 s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit, dar a fost doar o interpretare la o postare de-a lui Ristei, care a scris pe rețelele de socialiare: „timpul vindecă totul” și de aici s-a iscat un întreg scenariu de despărțire. De fapt, acesta era titlul următorului său single, iar relația artistului cu frumoasa brunetă merge și acum ca unsă.

În 2016, Naomi a făcut parte din show-ul britanic „Ex on the beach”, fiind una dintre cele mai controversate concurente și a devenit astfel cunoscută la nivel internațional.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net