Florin Ristei, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Naomi

Florin Ristei este un bărbat îndrăgostit și nu se abține din a-și declara public dragostea pe care i-o poartă lui Naomi Hedman, cea care l-a cucerit iremediabil în anul 2020. 

Florin Ristei și Naomi sunt împreună din anul 2020
Florin Ristei și Naomi sunt împreună din anul 2020

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunosut pe platourile emisiunii X Factor, iar povestea lor de dragoste a început la scurt timp după ce frumoasa britanică a părăsit competiție. Iubirea dintre ei a evoluat cu pași repezi, iar Florin a cerut-o în căsătorie deja. În plus, cei doi amorezi sunt de nedespărțit și participă împreună la tot felul de evenimente mondene. 

Citește și: Florin Ristei și iubita, în cea mai tandră ipostază 

Naomi este o femeie a cărei frumusețe nu poate fi contestată, însă pentru Florin nu acest aspect a fost cel mai important. Atitudinea avută de Naomi a fost cea care l-a convins pe Florin că ea este femeia alături de care dorește să-și petreacă tot restul vieții. 

Artistul i-a declarat public iubirea și nu s-a abținut de la a face o mărturisire pe care, cei mai cârcotași dintre noi, ar putea să o considere ușor siropoasă. „Am cea mai mișto fată, cu cea mai frumoasă atitudine din România. Pentru că totul este despre atitudine. Ok, da, arată bine, dar are și cea mai bună atitudine pentru mine. (...) Dar e frumos să mă trezesc lângă ea în fiecare dimineață și să o sărut pe frunte înainte să plec la muncă, și nu mai vreau să mai plec la muncă”, a declarat Florin Ristei. 

Naomi a cunoscut-o deja pe mama lui Florin Ristei 

Florin Ristei, în vârstă de 34 de ani, și Naomi Hedman, cu cinci ani mai mică, s-au cunoscut în anul 2020, în cadrul emisiunii „X Factor". El era membru al juriului, ea concurentă dornică să demonstreze că are calitățile vocale necesare pentru a deveni un star. Deși nu a reușit să se califice în etapa finală și nici să obțină marele premiu, Naomi a câștigat un premiu mult mai de preț: afecțiunea lui Florin Ristei.

Vezi și: Florin Ristei și Naomi Hedman, atracția serii la un eveniment monden 

Așa s-au scris primele file din povestea lor de iubire. Nu după mult timp, în vara anului 2021, cei doi au luat prin surprindere pe toată lumea atunci când au anunțat că s-au logodit! Rămâne de văzut când va avea loc nunta și în ce cadru de vis își vor jura credință!

Florin i-a prezentat-o pe Naomi și mamei lui. „Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut. Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net