Florin Ristei și Naomi Hedman, atracția serii la avanpremiera „Elvis"

Ultima actualizare:

Vedetele și-au dat întâlnire marți seară, 21 iunie, la avanpremiera filmului „Elvis". De la eveniment nu au lipsit cuplurile de îndrăgostiți! Florin Ristei și frumoasa sa logodnică, Naomi Hedman, dar și fiul lui Ștefan Bănică Jr. și iubita lui, s-au numărat printre cei care au participat la seara dedicată cinematografiei. 

Florin Ristei și Naomi Hedman Sursă foto: Dana Popa
Florin Ristei și Naomi Hedman Sursă foto: Dana Popa

Filmul „Elvis", așteptat cu sufletul la gură de iubitorii regelui muzicii Rock'n'Roll, va avea premiera oficală în România la data de 22 iunie. Marți seară, pe 21 iunie, vedetele din showbizul românesc au avut ocazia de a vedea mai devreme pelicula. Între cei care au participat la eveniment s-a numărat și un cuplu discret, dar foarte îndrăgit: Florin Ristei și britanica Naomi Hedman. 

Cei doi au pășit la braț pe covorul roșu și au furat toate privirile prin ținutele asortate pe care le-au purtat. Florin Ristei a ales o ținută relaxată, all-white, în timp ce logodnica sa a purtat o pereche de blugi skinny, cu model de zebră și un top negru, strâns pe corp. A părut să mizeze pe impresia artistică, așadar nu a ales comoditatea, ci o pereche de pantofi cu toc amețitor.

Citește și: Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit în secret 

Trebuie să recunoaștem că Naomi Hedman își merită din plin porecla de Naomi Campbell de România. Are aceeași alură de fotomodel și se simte în largul ei în atenția reflectoarelor! 

Ar putea să te intereseze și: Florin Ristei a dezvăluit de ce s-a îndrăgostit de Naomi Hedman

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut pe platourile emisiunii „X Factor"

Florin Ristei, în vârstă de 34 de ani, și Naomi Hedman, cu trei ani mai mică, s-au cunoscut în anul 2020, în cadrul emisiunii „X Factor". El era membru al juriului, ea concurentă dornică să demonstreze că are calitățile vocale necesare pentru a deveni un star. Deși nu a reușit să se califice în etapa finală și nici să obțină marele premiu, Naomi a câștigat un premiu mult mai de preț: afecțiunea lui Florin Ristei.

Așa s-au scris primele file din povestea lor de iubire. Nu după mult timp, în vara anului 2021, cei doi au luat prin surprindere pe toată lumea atunci când au anunțat că s-au logodit! Rămâne de văzut când va avea loc nunta și în ce cadru de vis își vor jura credință!

Sursă foto: Dana Popa

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net