Florin Ristei și Naomi Hedman, atracția serii la avanpremiera „Elvis"

Vedetele și-au dat întâlnire marți seară, 21 iunie, la avanpremiera filmului „Elvis". De la eveniment nu au lipsit cuplurile de îndrăgostiți! Florin Ristei și frumoasa sa logodnică, Naomi Hedman, dar și fiul lui Ștefan Bănică Jr. și iubita lui, s-au numărat printre cei care au participat la seara dedicată cinematografiei. 

image
Florin Ristei și Naomi Hedman Sursă foto: Dana Popa

Filmul „Elvis", așteptat cu sufletul la gură de iubitorii regelui muzicii Rock'n'Roll, va avea premiera oficală în România la data de 22 iunie. Marți seară, pe 21 iunie, vedetele din showbizul românesc au avut ocazia de a vedea mai devreme pelicula. Între cei care au participat la eveniment s-a numărat și un cuplu discret, dar foarte îndrăgit: Florin Ristei și britanica Naomi Hedman. 

Cei doi au pășit la braț pe covorul roșu și au furat toate privirile prin ținutele asortate pe care le-au purtat. Florin Ristei a ales o ținută relaxată, all-white, în timp ce logodnica sa a purtat o pereche de blugi skinny, cu model de zebră și un top negru, strâns pe corp. A părut să mizeze pe impresia artistică, așadar nu a ales comoditatea, ci o pereche de pantofi cu toc amețitor.

Citește și: Florin Ristei și Naomi Hedman s-au logodit în secret 

Trebuie să recunoaștem că Naomi Hedman își merită din plin porecla de Naomi Campbell de România. Are aceeași alură de fotomodel și se simte în largul ei în atenția reflectoarelor! 

Ar putea să te intereseze și: Florin Ristei a dezvăluit de ce s-a îndrăgostit de Naomi Hedman

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au cunoscut pe platourile emisiunii „X Factor"

Florin Ristei, în vârstă de 34 de ani, și Naomi Hedman, cu trei ani mai mică, s-au cunoscut în anul 2020, în cadrul emisiunii „X Factor". El era membru al juriului, ea concurentă dornică să demonstreze că are calitățile vocale necesare pentru a deveni un star. Deși nu a reușit să se califice în etapa finală și nici să obțină marele premiu, Naomi a câștigat un premiu mult mai de preț: afecțiunea lui Florin Ristei.

Așa s-au scris primele file din povestea lor de iubire. Nu după mult timp, în vara anului 2021, cei doi au luat prin surprindere pe toată lumea atunci când au anunțat că s-au logodit! Rămâne de văzut când va avea loc nunta și în ce cadru de vis își vor jura credință!

Sursă foto: Dana Popa

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
cub cheating wife png
laura cosoi
colaj gina pistol  irina fodor png
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar