Florin Ristei și Naomi s-au logodit în secret. «N-am zis nimănui!»

Ultima actualizare:

    Florin Ristei și Naomi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii X Factorfoto: arhiva personală
Florin Ristei și Naomi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale emisiunii X Factorfoto: arhiva personală

Este vestea zilei în showbiz! Florin Ristei, juratul de la X Factor, s-a logodit cu iubita lui, Naomi Hedman. Anunțul a fost făcut chiar de cântăreț, care a ținut logodna la secret. Evenimentul a avut loc în urmă cu mai mult de o jumătate de an!

Relația dintre Florin Ristei (33 de ani) și frumoasa Naomi (28 de ani) a ajuns la un alt nivel! După o relație de mai multe luni, Florin Ristei, juratul de la X Factor, și-a luat în inima în dinți și a cerut-o pe Naomi Hedman de soție. Cererea a fost făcută în decembrie anul trecut, însă artistul a făcut anunțul abia acum, în cadrul podcastului “HappyFishTv”.

“M-am logodit, n-am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut”, a anunțat Florin Ristei, la mijlocul podcastului.

De altfel, la începutul anului, iubita juratului de la X Factor a apărut și cu un inel pe deget, pe care ulterior l-a dat jos. “Nu (nr. am dat niciun inel)! Odată am luat mărimea cu o ață, în joacă. Și săptămâna trecută făceam curat prin casă și am călcat pe ceva și zic: uite, și-a scăpat cineva un nasture. Ce crezi, era un inel pe jos. Din greșeală am călcat și tot din greșeală l-am băgat sub pat”, spunea, recent, Florin Ristei în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

Citește și:

Florin Ristei și Naomi Hedman, «Pantera» de la X-Factor”, în tandrețuri! Ea, goală în jacuzzi, el, topit în brațele ei

Cât de îndrăgostit e Florin Ristei de superba Naomi! Gina Pistol și Speak îl tachinează pe Instagram

Cum s-au îndrăgostit Florin Ristei și ”pantera” de la X Factor

Iubirea dintre Florin Ristei și Naomi, supra-numită “pantera”, s-a aprins pe platourile de filmare ale emisunii X Factor, în 2020. După etapa de Bootcamp, Florin și Naomi au început să iasă împreună, chiar după ce frumoasa asemănată cu Naomi Campbel nu a reușit să ocupe unul dintre cele trei scaune puse la dispoziție de mentorul său, Delia.

Florin i-a prezentat-o pe Naomi și mamei lui. ”Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut. Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru Antena1.

image
image
image
image
image
image
image png
emily burghelea jpg
cub mircea bravo png
jessica simpson getty jpg
banner Giulia Nahmany png
banner shelly png
Carla’s Dreams jpg
Denisa si Flick 2 jpeg