Florin Ristei și iubita Naomi Hedman, în cea mai tandră ipostază

Ultima actualizare:

Florin Ristei și-a surprins fanii cu o imagine superbă alături de iubita sa, Naomi Hedman, în care cuplul apare în cea mai tandră ipostază. Artistul nu a ezitat să-și exprime afecțiunea față de partenera sa pentru a sărbători o ocazie foarte specială. 

image

Florin Ristei, 36de ani, are o relație de ceva vreme cu solista de culoare, Naomi Hedman, 30 de ani, care a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea X-Factor România. 

 Azi, Florin Ristei a și-a surprins fanii de pe Instagram cu o fotografie superbă cu el și frumoasa lui iubită, în care cei doi apar într-o ipostază extrem de tandră. Artistul o sărută cu patos pe iubita sa, într-un decor exotic de vis, poză făcută într-o escapadă romantică împreună.

Citește și Logodnica lui Florin Ristei, senzuală ca o fată Bond la lansarea filmului cu Agentul 007. Ce cupluri au mai ieșit să vadă pelicula

Florin Ristei a postat postat imaginea cu Naomi Hedman, pentru a-și manifesta dragostea cu ocazia zilei de naștere a iubitei sale, care împlinește azi 30 de ani.

,,Astăzi este ziua ei și n-am vreun text siropos altfel, o iubesc ❤️ la muuulți aaaani", a scris artistul în dreptul imaginii. 

Florin Ristei și Naomi Hedan s-au logodit în secret

Florin Ristei și Naomi Hedman au o relație din Octombrie, 2020, însă cei doi au fost foarte discreți la început în ceea ce privește idila lor, mai ales că din cauza diferențelor culturale, nimeni din anturajul lor nu se aștepta ca legătura dintre ei să se transforme în ceva serios. 

Citește și Florin Ristei spune de ce s-a îndrăgostit de Naomi Hedman. Cum petrec Paștele cei doi

Artistul și-a luat prin surprindere fanii, când, în decembrie anul trecut, a dezvăluit în cadrul unui interviu, că el și Naomi s-au logodit în secret.

Cuplul a avut parte și de comentarii răutăcioase, însă celor doi îndrăgostiți nu le-a păsat și se afișează des împreună, iar superba Naomi impresionează mereu prin imaginea ei impecabilă și trăsăturile superbe. 

Florin Ristei și Naomi Hedman au petrecut sărbătorile împreună, asemenea unei adevărate familii, semn că fosta concurentă X-Factor România este aleasa sufleului său. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net