Ce frumoși au fost Florin Ristei și iubita lui, Naomi, la nunta lui Dani Oțil. Indiciul care arată o posibilă logodnă

image
Este inelul de pe degetul lui Naomi unul de logodnă?Foto: Arhivă personală

Florin Ristei și iubita lui, Naomi Hedman, s-au numărat printre invitații petrecerii de nuntă a cuplului format din Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, cei doi bifând o apariție surprinzătoare la eveniment.

Florin Ristei și Naomi Hedman formează un cuplu de luni bune, după ce s-au cunoscut la „X Factor”, aceasta din urmă fiind concurenta show-ului, iar artistul fiind unul dintre jurații emisiunii.

S-au logodit Florin Ristei și Naomi Hedman?

Cei doi au avut o apariție surprinzătoare la nunta colegului lor, Dani Oțil, cu Gabriela Prisăcariu, după ce, în urma pozelor de cuplu pe care aceștia le-au făcut, a ieșit la iveală un detaliu care duce cu gândul la o altă nuntă..în viitorul apropiat.

Nu știm dacă Naomi a prins buchetul miresei la petrecere, însă inelul spectaculos de pe degetul ei inelar ar putea însemna că Ristei a făcut marele pas și că cei doi s-au logodit, în secret.

image
Imaginea care i-a făcut pe admiratorii celor doi să se gândească la o posibilă logodnăFoto: Arhivă personală

Cei doi sunt împreună din octombrie 2020 și la fiecare eveniment se afișează numai unul în compania celuilalt. De la nuntă, Florin Ristei a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care își ține iubita în brațe și o mușcă de mână. 

Admiratorii lor au remarcat însă imediat că pe mâna lui Naomi se află un inel, pe degetul „cu pricina”, și s-au grăbit să întrebe dacă cei doi s-au logodit. „Acesta este inelul?”, „Inelul de logodnă… Felicitări” au fost câteva dintre comentariile pe care admiratorii lor le-au lăsat în dreptul postării recente a artistului. Cu toate acestea, niciunul dintre artiști nu a dat curs întrebărilor internauților.

transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
Mihailo Dianov avea o mână grav rănită atunci când a fost capturat jpg
Melissa Jenkins Johanson a încercat să scape de pedeapsă dând vina pe câinele ei jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg
prodan reghe
blog unteanu
image
image
image
image
FotoJet jpg
Alec Baldwin are acum opt copii jpg
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png