Logodnica lui Florin Ristei, senzuală ca o fată Bond la lansarea filmului cu Agentul 007. Ce cupluri au mai ieșit să vadă pelicula

image
Florin Ristei și superba lui logodnicăfoto: CinemaCity

Lungmetrajul „Nu e vreme de murit/ No Time to Die”, a cărui lansare a fost cea mai aşteptată din seria „James Bond”, după ce a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei, a avut avanpremiera și în România. Marți seară, vedetele au umplut sala de cinema de la Afi Palace Cotroceni.

Marți seară, la Afi Palace Cotroceni, fanii francizei James Bond au putut vedea ultima ecranizare cu Daniel Craig în rolul Agentului 007. Avanpremiera a reunit cinefilii din România la CinemaCity, în sălile IMAX, 3D și VIP, iar aceștia au trăit la maxim acțiunea provocatoare alături de James Bond, în același timp cu premiera de la Londra.

image
Florin Ristei și Naomi Hedmanfoto: CinemaCity

A fost o ploaie de vedete și de cupluri căci, multe VIP-uri au venit la avanpremieră cu iubiții. Florin Ristei, de exemplu, și-a scos la film iubita, pe superba Naomi Hedman, cunoscută ca și "Pantera neagră de la X Factor". Cei doi, care s-au și logodit recent, au purtat măști asortate, pe care le mai dădeau din când în când jos, pentru poze. Naomi a arătat ca o veritabilă fată Bond, căci a purtat o ținută sexy, care îi venea perfect.

Și colegii lui Florin de la Neatza au fost acolo. Răzvan Simion a venit cu iubita, însă s-a pozat la panou cu Cătălin Anchidin, iar Nicolai Tand a venit cu soția, Monica Tand. Alina Pușcaș de la Antena 1 a venit și ea cu soțul, dar a socializat și cu fetele de la Pro TV, adică cu Corina Caragea sau Ramona Păun. I-am mai zărit pe Andreea Bălan, Nicoleta Nucă, Kamara, Răzvan Popescu, Gabriella Nastas, Andra și Răzvan Gogan cu prietenii, BroMania, Rareș Năstase, Daniel Nițoiu cu soția plus multe alte vedete.

Citește și:

Kate Middleton, spectaculoasă la premiera mondială James Bond. A părut desprinsă din film!

Cât de îndrăgostit e Florin Ristei de superba Naomi! Gina Pistol și Speak îl tachinează pe Instagram

cub andreea antonescu png
Lia Bugnar
image jpeg
hororoscop jpg
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub cheating wife png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar