Irina Margareta Nistor va comenta decernarea Premiilor Oscar 2022. Ce film este preferatul său

Irina Margareta Nistor va fi gazda celui mai important eveniment mondial din punct de vedere cinematografic. Ea va comenta, pentru toți românii interesați, modul în care se desfășoară decernarea Premiilor Oscar din acest an. Evenimentul urmează să aibă loc duminică, 28 martie, începând cu ora trei noaptea. 

image
Irina-Margareta Nistor va comenta decernarea Premiilor Oscar 2022

Doar câteva zile ne despart până la cea mai importantă gală cinematografică a anului. Decernarea premiilor Oscar va avea loc la Dolby Theatre, în Los Angeles, Statele Unite ale Americii. Românii vor putea urmări live gala și vor putea asculta comentariile Irinei Nistor în timp real, căci ea va prezenta evenimentul pentru toți cei interesați.

Vezi și: Pasiunile neștiute ale Irinei Nistor 

Invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea", criticul de film a dezvăluit care sunt favoriții săi. „«Belfastul», la care eu țin cel mai tare, recunosc. Mergeți să-l vedeți! Este formidabil. (…) Avem bineînțeles și «West Side Story», pentru că nu puteau să-l ignore pe Spielberg de niciun fel. Din păcate, The Power of the Dog o să ia mai mult ca sigur, dar nu ne supărăm… bine că l-am putut vedea. E foarte, foarte intens. Realmente simți așa că te plesnește tot timpul.", a declarat Irina Ninstor, în platoul emisiunii. 

Irina Nistor a acordat la începutul lunii februarie un interviu publicației Click! în care a vorbit despre pasiunile sale, cu excepția filmului. Vedeta a mărturisit că este fana muzicii simfonice și a concertelor, la care participă cu drag de fiecare dată când are ocazia. Nu refuză nici o seară petrecută la teatru pentru a se relaxa și a scăpa de stresul cotidian.

Citește și: Irina Nistor râde de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo la Iumor 

Nu multă lume știe faptul că Irina Margareta Nistor a și jucat în filme, de-a lungul timpului, nu doar s-a aflat în spatele ecranului pentru a le traduce sau a le critica.

Amintim o parte dintre peliculele în care Irina a deținut un rol: Copacul dorințelor (2021), Comrade Detective / Tovarășul milițian (2017) Trailer, Chuck Norris vs Communism / Chuck Norris versus comunism (2015), Justin and the Knights of Valour / Justin și cavalerii (2013), În căutarea lu' Malone Muistu' (2010), Generația desenelor animate (2007).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

      Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!    

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
cub arsinel fii png
Muzeul Antipa nu se va deschide din 15 mai jpeg
Soldati ucraineni FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
andreea mantea 2 JPG
Ion Hristescu png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
cub bromania png
cub anca androne png