Klaus Iohannis în vizorul„E adevărat?”: „Președintele a mers la ceva shopping de armament”

Vizita pe care Klaus Iohannis o efectuează în prezent în Coreea de Sud a constituit subiectul principal al discuțiilor celei mai recente ediții a emisiunii „E adevărat?”, difuzată în fiecare luni seara, de la ora 19.00, pe canalul de YouTube.

image

Contractul de muncă al lui Iohannis urmează să se încheie. Crezând clar că mai are multe de oferit, își caută activ un alt loc de muncă de ceva vreme. Următorul lucru care merge la cv-ul lui este vizita în Coreea de Sud.  

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen Iohannis, au început luni vizita oficială în Coreea de Sud. Această vizită are loc la invitația omologului său, Yoon Suk Yeol, și are în program semnarea mai multor memorandumuri în domeniile apărării, energiei și cooperării în situații de urgență. Marți, Iohannis va fi primit de președintele Coreei de Sud, Yoon Suk-yeol, apoi de premierul Han Duck-soo, iar apoi va avea o întâlnire cu reprezentanți ai comunității românești și ai mediului de afaceri. Miercuri, în ultima zi, pe agenda oficială figurează o vizită la complexul de producție Doosan Enerbility.

În acest context, vor fi semnate mai multe memorandumuri în domeniile apărării, energiei şi în cel al cooperării în situaţii de urgenţă. Doru Bușcu, invitat în emisiunea „E adevărat?” spune despre vizita lui Iohannis în Coreea de sud că... Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net