Mama Andreei Tonciu îl face praf pe fotbalistul Mitea, fostul iubit al fiicei sale: „Un inutil fără serviciu”

Ultima actualizare:

Maria, mama Andreei Tonciu, a făcut, recent, declarații dure la adresa fostului iubit al fiicei sale, fotbalistul Nicolae Mitea, în emisiunea on-line „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Fostul fotbalist Nicolae Mitea (39 de ani)și modelul Andreea Tonciu (37 de ani) au trăit o poveste de iubire care a durat aproape șapte ani. 

Relația lor a ținut prima pagină a ziarelor, fiind presărată cu numeroase despărțiri și scandaluri de notorietate. 

Andreea a tot sperat ca Mitea să o ia de soție, dar fotbalistul trecut și pe la Ajax Amsterdam nu avea atunci gând de însurătoare cu bruneta. 

„Îl vedeam inutil în viața fiicei mele”

Invitată în cadrul emisiunii „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, Maria, mama Andreei Tonciu, l-a făcut cu ou și cu oțet pe fostul iubit al fiicei sale, la zece ani de la despărțirea celor doi. 

Maria Tonciu a dezvăluit că nu a agreat niciodată relația fiicei sale cu fostul fotbalist, care-i era infidel brunetei. 

„Nu am fost niciodată de acord cu această relație, nu am vrut să stea lângă el din prima zi. Atâta timp cât un om nu are un serviciu, mi se pare incredibil să stai să îți faci o familie cu un om care nu muncește. 

Îl vedeam inutil în viața fiicei mele. În momentul în care ei se certau din diverse motive, din câte știți, el o înșela foarte mult pe Andreea.

 Cred că ăsta a fost motivul de ceartă și de discuții la ei, faptul că ea îi reproșa foarte mult de ce s-a întâmplat, de ce i-a făcut”, a declarat Maria Tonciu, în emisiunea on-line „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Mama Andreei, înșelată de soț cu menajera casei

Maria Tonciu și-a deschis sufletul în aceeași emisiune și a vorbit cu lacrimi în ochi despre momentul când soțul ei a înșelat-o cu menajera casei. 

 „Am avut femeie în casă foarte mult timp și în urma ultimei femei plecate, mi-a adus-o Andreea pe această fată și a stat la noi 3 sau 4 ani.

O fată foarte timidă, nu putea să mă privească în ochi.(...) Și niciodată nu mi-a dat de bănuit pentru că era o fată foarte timidă, o vedeam, foarte retrasă.

Nu am știut timp de un an și ceva. Nici măcar nu îți dai seama de situația care a fost.(...) Soțul meu singur s-a dat de gol, el singur vorbind cu ea la telefon.

El nu știa că eu am venit acasă în tot timpul acesta și ei vorbeau la telefon. Ultimul cuvânt a spus: <<Ne vedem și noi marți?>>

Imediat mi-a venit în cap că marți vine Elena la Andreea că era zi de curățenie și nu are cu cine să vorbească decât cu ea. 

Direct l-am confruntat pentru că a fost prima oară în viața mea când mi-am dat seama că soțul meu poate să mă înșele cu cineva. Și nu aveam cum să reacționez cu calm și involuntar m-am dus la el și l-am întrebat cu cine vorbea. A recunoscut până la urmă.

Niciodată nu am crezut că soțul meu mă poate înșela. Nu am crezut niciodată! Asta a durut cel mai mult și faptul că eu eram atât de convinsă că el nu mă înșală și, de fapt, realitatea a fost alta”, i-a povestit Maria Tonciu moderatorului Mihai Ghiță. 

 „Am vrut să bag divorț”

„Rămâi cu un regret în viață, dar când stai și te uiți în urm și vezi câte lucruri frumoase s-au întâmplat și câte lucruri frumoase a făcut soțul tău pentru tine și când vezi că el, de fapt, la ceea ce a făcut, regretă enorm și spune tot timpul că a fost prostia vieții lui și nu știe de ce a făcut asta, devine regretul lui, nu mai este regretul tău. 

Am vrut să bag divorț, am fost la notar, dar în sufletul meu am vrut doar să-l sperii pe el pentru că eu nu am vrut să divorțăm”, a mai spus mama Andreei Tonciu.

Maria Tonciu se mândrește cu o familie frumoasă, având două fiice realizate în viață și de succes, Andreea și Lorena.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Adrian Sina si Anca Serea JPG
netflix pixabay png
5 ioana ginghina si alexandru papadopol in ingeri pierduti 1280x720 jpg jpeg
Banner Iulia Mihai Albu
banner francisca Tj Miles png
banner flick 2 png
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net