Mircea Badea, atac dur la Dan Negru! Ce a putut să afirme despre el? „Râgâie pe net niște postări, se crede cult, dar nu e”

Ultima actualizare:

Au fost colegi de trust cândva, dar acum au trecut la atacuri! Mircea Badea nu l-a iertat deloc pe Dan Negru! I-a făcut praf una dintre postările recente din mediul online. Ce a putut să spună Badea despre fostul coleg de la Antenă?!

Mircea Badea este, mai nou, la cuțite cu Dan Negru! Badea l-a criticat dur pe Dan Negru, în cadrul emisiunii „În gura presei” de pe Antena 3 CNN, după ce fostul său coleg de trust a postat un video pe rețelele de socializare.

Dan Negru (52 de ani) și-a făcut o obișnuiță din a posta pe rețelele de socializare filmulețe din locurile pe care le vizitează, care au mare succes în mediul online. 

Mircea Badea, despre Dan Negru: „Vrea să creadă lumea că este cult. Nu e, în opinia mea, deloc”

Mircea Badea a adus în discuție, în emisiunea lui, un filmuleț, recent, al lui Dan Negru, în care acesta prezenta o biserică din Dublin transformată în restaurant. 

Realizatorul de la Antena 3 CNN i-a adus critici dure lui Dan Negru, acuzându-l că repetă informațiile, în mod obsesiv, și i-a pus la îndoială, întru-un final, chiar gradul de cultură și capacitățile intelectuale prezentatorului de la Kanal D.

„Eu am văzut că așa-zisa presă, media din România, tot preia orice râgâie Dan Negru când mai citește el câte-o filă din aia de calendar și mai dă câte-un citat, care se potrivește ca nuca-n gard, ca să creadă lumea că el este cult. Nu e, în opinia mea, deloc. 

Încearcă să pară, face eforturi și unii îl cred. Ok! Mi-a trimis și mie cineva un filmuleț făcut de Dan Negru. E pe Youtube. 

A fost Dan Negru în Dublin, capitala Irlandei. Ne spune de vreo patru ori asta că poate nu am înțeles bine nici din prima, nici din a doua, nici din a treia. Ne spune de vreo patru ori asta! 

Filmulețul durează trei minute și ceva. E un supliciu. Pentru o minimă circumvoluțiune, filmul e un supliciu. Ne minunăm puțin de această mare conștiință națională și valoare intelectualo-culturală a țărișoarei și anume, Dan Negru”, a spus Mircea Badea.

Badea l-a imitat în bătaie de joc pe fostul lui coleg 

Mircea Badea(50 de ani) nu s-a oprit, însă, aici cu comentariile acide. Ulterior, a început să-l și îl imite pe Dan Negru. 

„Biserica asta transformată în restaurant e în Dublin, în centrul Dublinului, capitala Irlandei. E o biserică veche, 1700. Uite orga! Transformată în restaurant. O biserică transformată în restaurant. Restaurant, ornament, armament, kent, te-am închis. Fazan. Restaurant. 

Poate că și eu mă transform în restaurant. Ia uitați-vă! Mese, mâncare, biserica asta transformată în restaurant. Doamne, mi s-a scorojit creierul și creierul meu cred că e un restaurant. 

Trecem mai departe la restaurant. Cum dracului nu sunt eu miliardar pe planeta asta transformată în restaurant? Vai de capul nostru! Nu există așa ceva pe planeta Pământ”, a mai spus Mircea Badea.

Negru nu-i dă replica!

Contactat de Click!, Dan Negru a refuzat să-i dea o replică pe marginea acestui subiect. 

Dan Negru a fost coleg de trust cu Mircea Badea ani buni. Negru a fost vedeta Antenei 1 mai bine de două decenii. În 2022, „Regele audiențelor” a lăsat Antena 1 pentru Kanal D, acolo unde în prezent moderează cu succes două emisiuni de tip quiz show: „Jocul cuvintelor” și „Tu urmezi”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net