O nouă emisiune de umor la Antena 1. Cei mai buni actori de stand-up sunt în juriu

Ultima actualizare:

Primul show de televiziune de stand-up va fi difuzat din 16 februarie la Antena 1. Patru nume grele din domeniu îi vor învăța meserie pe actorii aflați la început de drum la ”Stand-up Revolution”. 

Vio, Costel, Dan Badea și Teo
Vio, Costel, Dan Badea și Teo

Noul show se realizează independent de cel consacrat, iUmor, iar singura legătură dintre cele două este faptul că numerele de stand-up fac audiență, fiind preferatele românilor. 

Cei patru juraţi ai show-ului de la Antena 1 sunt Teo, Vio, Costel și Dan Badea, iar concurenții care vor reuși să-i convingă de talentul lor vor avea mai apoi toate șansele să urce pe aceeași scenă cu ei.

În faza audițiilor, Teo, Vio, Costel și Dan Badea vor căuta concurenți mai mult sau mai puțin experimentați și vor evalua în primul rând capacitatea acestora de a se transforma în comedianți recunoscuți pe scenele de stand-up.

„La Stand Up Revolution s-a râs de la prima întâlnire de producţie, până la ultimul cadru tras, iar publicul o să râdă împreună CU, dar şi DE concurenţi, invitaţi şi jurați. Atmosfera a fost mega relaxată şi nivelul stand up-ului foarte sus. Am văzut concurenţi care sigur vor deveni mari comedianţi.  

Am râs, am jucat baschet, am râs, am dansat, am râs, am cântat, dar mai ales AM RÂS şi asta o să se întâmple şi cu cei de acasă, cărora le garantez că oricând vor deschide televizorul vor râde. Este un proiect bazat pe oameni sinceri, curajosi şi FUNNY. Aşa să tot faci televiziune! Când ziceaţi că filmăm sezonul 2?”, a declarat Dan Badea.

Teo, Vio, Costel și Dan badea au pus bazele industriei de stand-up, în 2004

Teo, Vio și Costel s-au cunoscut după ce au început să facă stand-up, încă din 2004. Au susținut, de-a lungul timpului, spectacole în întreaga țară, contribuind la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand-up comedy în România. Încurajat de prieteni, Dan Badea a intrat și el în horă, la început într-o cafenea, cu un public restrâns, format în mare parte din prieteni.

Lucrurile au evoluat însă rapid, iar cei patru susțin acum show-uri impresionante, la Sala Palatului. Invitat special în primele ediții ale emisiunii iUmor de la Antena 1, Dan Badea s-a alăturat echipei în 2019, în calitate de coprezentator, împreună cu Șerban Copoț. ”Stand-up Revolution” va fi difuzat în fiecare miercuri, începând cu 16 februarie, la Antena 1.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net