Opt perechi de celebrități participă în noul sezon „Te cunosc de undeva!". Care sunt echipele

Ultima actualizare:

Cei care îndrăgesc emisiunea "Te cunosc de undeva!" trebuie să știe că îi așteaptă un nou sezon cu foarte multe surprize. Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY. Iată care sunt acestea! 

"Te cunosc de undeva!" revine din 17 februarie Foto: Antena 1
"Te cunosc de undeva!" revine din 17 februarie Foto: Antena 1

Ce echipe vor face parte din sezonul 20

Opt echipe de artişti au spus "Da" spectaculosului show al transformărilor în cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!", show ce va avea premiera pe 17 februarie, de la 20.00, la Antena 1. Ilona şi Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu, Eliza şi Zarug, Barbara şi Bella, Alexia şi Dima, dar şi Paula şi Romică sunt cei pe care ruleta personajelor îi va trece prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon, scrie Observatornews.ro.

Ce a declarat Connect-R și SHIFT

„Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!”, dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: „Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!”. 

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie: „Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!”.

Ilona și Ristei fac, din nou, echipă 

Cu gândul la marele premiu au venit în cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!" şi Ilona şi Ristei. „Vrem să nimicim toate echipele din sezonul ăsta!”, dezvăluie amuzat Florin Ristei, care spune că trofeul sezonului 20 este unul pe care oricine şi l-ar dori în palmares.

„Câştigăm sezonul ăsta, iar dacă nu câştigăm, ne vom faulta colegii. Mi-am propus să le facem concurenţă neloială”, glumeşte matinalul SuperNeatza. La fel ca în echipa Connect-R & SHIFT şi aici există o „jumătate” mai prietenoasă: „Eu vin cu gânduri paşnice, sunt într-o perioadă a mea zen, foarte relaxată, în care vreau să mă simt bine şi să fiu prietenoasă cu toţi colegii mei!”.

Alexia și Dima, concurenți în sezonu 20

Cu mult calm ies la joc şi Alexia şi Dima, matinalii de la Antena Stars în sezonul 20 Te cunosc de undeva!: „Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta Te cunosc de undeva!.

Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!”, dezvăluie Alexia Ţalavutis, în vreme ce Dima Trofim completează: „Ne place să ne facem treaba cât mai bine, aşa că sezonul ăsta vrem să fim calmi. Cred că cei de acasă ştiu că suntem foarte muncitori, iar de ce ne e cel mai frică, am învăţat să nu mai spunem, pentru că ruleta aude tot!”.

Emi și Cuza se reunesc

„Şanse foarte mari să câştige sezonul 20 ar fi avut Wrs şi Emilian, dar se pare că nu sunt aici”, mărturiseşte râzând Emi, care mai spune: „Statistic vorbind, noi suntem singura ehipă cu o gală câştigată la dublu, de-a lungul sezoanelor! Nu pot spune cine o să câştige, pentru că sunt foarte mulţi foarte buni, dar dacă e nevoie să se sacrifice cineva să câştige, ne putem oferi noi!”, mai spune artistul de la Noaptea Târziu, în vreme ce coechipierul său, Cuza, completează: „Sezonul 20 e unul wow! Avem super colegi, e o super competiţie în rândul nostru, mai ales că majoritatea suntem firi foarte competitive! Nouă ne plac provocările, aşa că abia aşteptăm să vedem ce ne-a pus deoparte ruleta în acest sezon!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net