Povestea de viață tristă a lui Radu Vlăduț de la Sunt celebru scoate-mă de aici!: «Tata a fost cel sever»

Ultima actualizare:

Show-ul Sunt celebru scoate-mă de aici! a reușit încă de la început să scoată la iveală vulnerabilitățile concurenților. Radu Vlăduț, unul dintre cei nou veniți în jungla dominicană, a făcut o serie de confesiuni neașteptate despre viața sa, dezvăluind că a copilărit în condiții foarte modeste, alături de un tată care a fost destul de dur cu el.

image

Jungla dominicană are un efect inevitabil asupra concurenților de la Sunt celebru scoate-mă de aici!, căci indiferent de imaginea pe care i afișează la începutul concursului, aceștia își arată până la urmă adevăratul lor caracter. 

Acesta a fost și cazul lui Radu Vlăduț, unui dintre noii concurenți ajunși în competiție, care a fost dintotdeauna perceput de ceilalți colegi ca fiind ceva mai arogant. Se pare că după toate aventurile extreme prin care a trecut, Radu a simțit nevoia să dezvăluie colegilor Anisia și Giani povestea sa de viață. 

«Am știu că dacă trebuie să ajung undeva trebuie să muncesc»

Radu Vlăduț a mărturisit că a crescut într-o zonă de provincie, unde visul său de a-și construi o carieră într-o zonă creativă nu se potrivea deloc cu așteptările din partea societății și mai ales din partea părinților

«Ai mei locuiesc într-un oraș mic și este ideea asta că artiștii pot să moară de foame liniștiți și atunci am zis să studiez economie, o carieră mai stabilă, doar că socoteala nu se potrivește cu ce am descoperit. Cumva am știu că dacă trebuie să ajung undeva trebuie să muncesc pentru chestia asta nimic nu pică din cer.»

Radu Vlăduț despre relația cu tatăl: «N-am fost cei mai apropiați»

Radu a povestit că a crescut într-o familie extrem de modestă și că nu și-a celebrat aproape niciodată ziua de naștere. Ceea ce l-a afectat cel mai mult în perioada copilăriei a fost relația cu tatăl său, un om dur, care nu-și manifesta susținerea față de propriul său fiu. Radu Vlăduț a vorbit despre cât de mult își venerează mama, omul care a avut mereu o vorbă bună, ca să-i aline sufletul. 

«Mi-ar plăcea să fie joc de ziua mea. Am avut o perioadă pentru că ai mei nu prea mi-au ținut ziua când eram mic că nu au fost ei cei mai bogați. Ai mei n-au avut mulți bani, nici acum nu au mulți bani, așa am fost crescuți, am avut tot ce ne trebuie, dar n-am avut mai mult. Taică-miu avea o vorbă că «fără aia se poate trăi» și de multe ori ne-o spunea când ceream lucruri care probabil nu și le permitea să ni le ofere. 

Mama făcea tort, dar cred că o dată sau de două ori mi-au ținut ziua de naștere cu copii de pe stradă sau de la școală. Mama e vorba aia bună care știu că atunci când am nevoie sigur mi-o va oferi. Baza și tot ceea ce sunt eu de la mama am învățat. Tata tot timpul a fost cel sever în familie, n-am fost cei mai apropiați tot timpul, dar în ultima vreme mi se pare că am început să ne reconstruim cumva relația.

«Timiditatea mea vine din faptul că relația cu tatăl nu a fost cea mai bună»

Radu Vlăduț a mai relatat că la școală era întotdeauna comparat cu sora sa mai mare, care era foarte bună la învățătura și acre se bucura de aprecierea tuturor, inclusiv de cea a tatălui. 

«Eu am o soră. Când eram mici sora era fata lui tata, iar eu eram băiatul mamei, iar tata mereu avea încredere în sora mea, pe ea ar fi mizat mai mult. Maică-mea se chinuie din răsputeri ca eu să nu simt chestia asta și să mă facă și pe mine apreciat cel puțin din partea ei. 

Cu sora mea este o relație de câinele și pisica avem preocupări diferite, totul este foarte diferit la noi și atunci relația noastră tot timpul a fost o provocare. Noi tot timpul am fost tot tipul diferiți, aveam alte preocupări, ea era bazată mai mult pe studiu. Știa să citească dinainte să meargă la școală. Soră-mea este mai mare decât mine cu doi ani și când mă duceam la școală, doamna învățătoare din prima zi , mi-a zis, «Ești frate cu Vlăduț din clasa a treia? Ai un nume de apărat aici», oriunde mergeam la școală mi se spunea că trebuie să fiu ca soră-mea. 

De când eram mic tata mi-a spus «Alegi cartea sau sapa». Sunt conștient că timiditatea pe care o am vine din relația cu părinții și din faptul că relația cu tatăl meu nu a fost tot timpul cea mai bună.»

Radu Vlăduț, 25 de ani, a mai participat și la show-ul Asia Express, unde a făcut echipă cu bunul său prieten, Alex Abagiu. Radu lucrează într-o corporație, în domeniul resurselor umane, dar s-a remarcat și ca o prezență plăcută la Tv, și chiar el a mărturisit că participarea la un show de aventură a fost un vis împlinit. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net