Premiile Grammy și Globurile de Aur, sabotate de Omicron. Ce se întâmplă cu ceremoniile

6 ianuarie 2022

Explozia de cazuri Covid din SUA și varianta Omicron extrem de transmisibilă care a devenit dominantă au schimbat planurile pentru două dintre cele mai importante ceremonii din industria entertainment-ului: Grammy și Globurile de Aur.

image
Premiile Grammy au fost amânate foto; AFP

Cea de-a 64-a edi╚Ťie a Premiilor Grammy a fost am├ónat─â, organizatorii spun├ónd c─â ÔÇŁceremonia e mult prea riscant─âÔÇŁ, conform mirror.co.uk.

ÔÇŁDup─â ce am c├ónt─ârit atent situa╚Ťia ╚Öi am discutat cu oficiali din administra╚Ťia local─â ╚Öi statal─â ╚Öi din s─ân─âtate, cu reprentan╚Ťi ai arti╚Ötilor ╚Öi cu partenerii nostril, Academia de ├«nregistr─âri ╚Öi CBS au decis s─â am├óne ceremonia de decernare a  Premiilor GrammyÔÇŁ, au anun╚Ťat reprezentan╚Ťii.

ÔÇŁS─ân─âtatea ╚Öi siguran╚Ťa comunit─â╚Ťii muzicale, a staff-ului ╚Öi a publicului e mai important─â. Av├ónd ├«n vedere nesiguran╚Ťa din jurul variantei Omicron, ceremonia de pe 31 ianuarie ar fi fost mult prea riscant─âÔÇŁ, au ad─âugat ei.

Ceremonia, organizat─â ├«ntr-un spa╚Ťiu restr├óns?

Reprezentan╚Ťii au anun╚Ťat c─â o nou─â dat─â va fi comunicat─â cur├ónd. Exist─â specula╚Ťii c─â anul acesta, show-ul se va ╚Ťine ├«ntr-un spa╚Ťiu mai mic, iar organizatorii vor renun╚Ťa la o ceremonie pe o aren─â.

Ceremonia, care ar fi trebuit s─â fie ╚Ťinut─â pe 31 ianuarie, urma s─â fie organizat─â la Crypto.com Arena din Los Angeles, iar gazda urma s─â fie Trevor Noah. Artistul cu cele mai multe nominaliz─âri ├«n 2022 este Jon Batiste, cu 11, urmat de Justin Bieber, Doja Cat ╚Öi H.E.R, cu opt, ╚Öi Billie Eilish ╚Öi Olivia Rodrigo cu c├óte ╚Öapte.

Premiile Globurile de Aur, fără public și covor roșu

Ceremonia de decernare a Globurilor de Aur se va ╚Ťine ├«n continuare pe 9 ianuarie, dar f─âr─â public, covor ro╚Öu sau prezentatori celebri, pentru prima oar─â ├«n 14 ani. Totul va fi online.

Va exista o mica sele╚Ťie de invita╚Ťi, dar ei au reguli stricte. Va trebui s─â fie vaccina╚Ťi cu booster, s─â aib─â un test PCR negativ ╚Öi s─â poarte m─â╚Öti, noteaz─â mirror.co.uk.

├Än timp ce Asocia╚Ťia Presei Str─âine la Hollywood, cea care organizeaz─â evenimentul, a declarat c─â motivul ceremoniei restr├ónse e pandemia, Globurile de Aur ╚Öi-au pierdut mult din public ├«n ultimii ani. Totul a culminat cu dezv─âluirile de anul trecut, c─â niciun membru al asocia╚Ťiei nu e negru ╚Öi c─â unii membri au primit mit─â pentru a vota anumi╚Ťi nominaliza╚Ťi.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
00032 jpg
salariu copy jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
crbl  2 (2) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Screenshot 2022 05 27 211305 png
irina fodor asia express jpg
crbl  2 (2) jpg
disney plus png
about you gala jpg
netflix laptop jpg