Premiile Grammy și Globurile de Aur, sabotate de Omicron. Ce se întâmplă cu ceremoniile

Explozia de cazuri Covid din SUA și varianta Omicron extrem de transmisibilă care a devenit dominantă au schimbat planurile pentru două dintre cele mai importante ceremonii din industria entertainment-ului: Grammy și Globurile de Aur.

Premiile Grammy au fost amânate foto; AFP
Premiile Grammy au fost amânate foto; AFP

Cea de-a 64-a ediție a Premiilor Grammy a fost amânată, organizatorii spunând că ”ceremonia e mult prea riscantă”, conform mirror.co.uk.

”După ce am cântărit atent situația și am discutat cu oficiali din administrația locală și statală și din sănătate, cu reprentanți ai artiștilor și cu partenerii nostril, Academia de înregistrări și CBS au decis să amâne ceremonia de decernare a  Premiilor Grammy”, au anunțat reprezentanții.

Sănătatea și siguranța comunității muzicale, a staff-ului și a publicului e mai importantă. Având în vedere nesiguranța din jurul variantei Omicron, ceremonia de pe 31 ianuarie ar fi fost mult prea riscantă”, au adăugat ei.

Ceremonia, organizată într-un spațiu restrâns?

Reprezentanții au anunțat că o nouă dată va fi comunicată curând. Există speculații că anul acesta, show-ul se va ține într-un spațiu mai mic, iar organizatorii vor renunța la o ceremonie pe o arenă.

Ceremonia, care ar fi trebuit să fie ținută pe 31 ianuarie, urma să fie organizată la Crypto.com Arena din Los Angeles, iar gazda urma să fie Trevor Noah. Artistul cu cele mai multe nominalizări în 2022 este Jon Batiste, cu 11, urmat de Justin Bieber, Doja Cat și H.E.R, cu opt, și Billie Eilish și Olivia Rodrigo cu câte șapte.

Premiile Globurile de Aur, fără public și covor roșu

Ceremonia de decernare a Globurilor de Aur se va ține în continuare pe 9 ianuarie, dar fără public, covor roșu sau prezentatori celebri, pentru prima oară în 14 ani. Totul va fi online.

Va exista o mica seleție de invitați, dar ei au reguli stricte. Va trebui să fie vaccinați cu booster, să aibă un test PCR negativ și să poarte măști, notează mirror.co.uk.

În timp ce Asociația Presei Străine la Hollywood, cea care organizează evenimentul, a declarat că motivul ceremoniei restrânse e pandemia, Globurile de Aur și-au pierdut mult din public în ultimii ani. Totul a culminat cu dezvăluirile de anul trecut, că niciun membru al asociației nu e negru și că unii membri au primit mită pentru a vota anumiți nominalizați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
image
image
image
image
image
image
andreea marin madalina manole jpg
Szilard și Variu sunt marii câștigătorii de la  „Insula de 1 milion”. Foto Kanal D
tamoaki hamatsu colaj captura video jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
andreea balan cu victor cornea la roland garros jpg
irinel columbeanu jpg
netflix pixabay png
banner Leonard Doroftei
image
actualitate.net
image
actualitate.net