Program TV de 1 Decembrie. Emisiuni speciale și vedete surpriză la cele mai urmărite posturi din România

Ultima actualizare:

Program TV de 1 Decembrie. Click! îți spune ce ți-au pregătit cele mai urmărite posturi TV din țara noastră. De Ziua Națională a României ai parte de o sumedenie de surprize, emisiuni speciale și invitați de cinci stele.

Program TV de 1 Decembrie. Foto: Facebook Pro TV/Antena 1/Kanal D
Program TV de 1 Decembrie. Foto: Facebook Pro TV/Antena 1/Kanal D

Program Pro TV de 1 Decembrie 2022

Cel mai urmărit post din România a anunțat ce surprize pregătește pentru aniversarea sa. Televiziunea din Pache Protopoescu sărbătorește 27 de ani de la înființare. Sub sloganul „Dă România tare!“, Pro TV a pregătit un program TV special de Ziua Națională a României.

Știrile dimineții vor începe cu o ediție specială, de la ora 6.00, în care echipa „România, te iubesc!“ va prezenta povești ale unor români care au schimbat lumea din jurul lor și care sunt adevărate exemple.

De la ora 11.00, Cătălin Radu Tănase va transmite în direct Parada de Ziua Națională a României.

Emisiunile „La Măruță“ și „Vorbește Lumea“ pregătesc o super petrecere comună: „Zi de bine, România!“, de la ora 14.00. Vedetele Cătălin Măruță, Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu sunt gata să aducă telespectatorilor cele mai spectaculoase momente românești, cu mâncare și tradiții, muzică și umor.

Iulia Pârlea și Horia Brenciu vor prezenta un show special de la ora 17.00: „Generații de distracții“. Telespectatorii vor putea urmări artiști din generații diferite care vor face un „tur“ al României prin intermediul celor mai cunoscute melodii. 

La ora 19.00, Andreea Esca va rosti pentru a 27-a oară: „Bună seara, România! Bună seara, București! PRO TV te salută!“.

Sărbătoarea va continua cu un episod din serialul de comedie „Las Fierbinți“, de la 20.30, iar seara se va încheia cu filmul „Ready Player One: Să înceapă jocul“, în premieră, de la 22.30.

Ce vedem la TV de 1 Decembrie. Program Antena 1

Program TV de 1 Decembrie! Antena 1 spune „Hei, România! Avem cu ce!“ şi le pregăteşte telespectatorilor programe speciale.

Tonul e dat de Răzvan, Dani şi gaşca „Super Neatza“. Aceștia vor avea mulți invitați în timpul ediției speciale de 1 decembrie.

Parada de 1 Decembrie se vede în direct, la Antena 1, de la ora 11.00, în cadrul unei ediţii speciale Observator. În plus, în toate ediţiile Observator de 1 Decembrie, telespectatorii vor putea urmări reportajele „România mea”, care vor aduce poveștile unor oameni ce au făcut performanță în România, în diverse domenii, de la sport, și artă, la antreprenoriat, scrie Adevărul.

De la ora 14.00, telespectatorii sunt invitaţi să sărbătorească româneşte alături de concurenţii din casa „Mireasa“ şi invitaţii lor.

Apoi, de la ora 16.30, comedia face istorie, iar Şerban Copoţ şi Dan Badea spun „România, Râzi cu RoaST!”. Personaje istorice din toate timpurile, al căror nume a rămas prezent în mintea tuturor românilor îşi vor face apariţia pe scena show-ului.

După zâmbete, seara se anunță tensionată. De la 20.30 are loc marea finală a competiţiei „Chefi la cuţite“.

Program TVR 1 de Ziua Națională a României

Televiziunea Română este partener oficial al transmisiunilor de 1 Decembrie. În direct de la ora 10.00, la TVR 1 şi TVR INFO (şi înregistrat, de la 21.00, la TVR 3), Adelin Petrişor şi colonelul Constantin Spînu, de 12 ani partenerul de microfon al jurnalistului TVR în transmisiunile de 1 Decembrie, vor comenta parada militară de la Arcul de Triumf.

Televiziunea națională pregătește și o ediţie specială „Copiii spun...”, cu Virgil Ianţu şi invitaţii săi, de la ora 9.00, la TVR 1, respectiv de la 17.30, la TVRi.

Vocile folclorului românesc se unesc la Sibiu, în spectacolul „Noi suntem români!", prezentat de Iuliana Tudor, de la 14.30, la TVR 1, precum şi la TVR Moldova şi TVRi. Vor urca pe scenă artişti precum Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului”, Ansamblul Folcloric „Ceata Junilor” și Orchestra „Lăutarii” din Chișinău, dirijată de maestrul Nicolae Botgros, Nicolae Furdui Iancu, Irina Loghin, Gheorghe Turda, Aneta Stan, Mioara Velicu, Nicoleta Voica, Constantin Enceanu, Mariana Anghel, Cristian Fodor, Ovidiu Homorodean, Tudor Furdui Iancu, Adriana Anghel, Traian Stoiță, Sînziana Ștefan, Bogdan Firu, Georgiana Necșa, Iulia Mihai, Răzvan Năstăsescu, Ioana Ștefan, Geanina Gavrilă, Cosmin Bîrlan, Paula Medrea, Daria Gâdea, Ina Chiriac, Oana Tomoiagă, Alina Pinca, Ilie Medrea, Alina Bîcă și Adrian Neamțu.

De la 19.10, la TVR 1, sub genericul „Ora Unirii”, va fi difuzată o ediţie specială, moderată de istoricul Adrian Cioroianu, care îi are alături pe Călin Stegerean, directorul Muzeului Naţional de Artă şi Paula Popoiu, directorul Muzeului Naţional al Satului. Un dialog despre istoria, cultura şi tradiţiile românilor.

„Ora Unirii” continuă la TVR 1 după Telejurnal, de la 21.00, cu o gală eveniment, în direct, prezentată de Irina Păcurariu şi Toni Grecu, ce aduce în faţa telespectatorilor figuri emblematice ale Televiziunii Române, alături de invitaţi speciali.

Program TV de 1 Decembrie. Ce vedem pe Kanal D

Nici Kanal D nu se lasă mai prejos. De la ora 9.00, în ediția prezentată de Simona Pătruleasa, telespectatorii vor vedea cum Unirea se înfăptuiește zi de zi, nu doar o dată pe an. Fie că e vorba elevi sclipitori, care sădesc speranță în viitor, voluntari care pun grijile altora pe primul loc, dar și românii din diaspora, care trudesc cu dorința de a se întoarce, cândva, acasă, cu toții își doresc să trăim într-o Românie mai bună, mai fericită, mai sănătoasă.

În jurnalul de la 12.00,  reporterii știrilor Kanal D se vor afla în toate punctele fierbinți ale României. De la Alba Iulia, Iași, Timișoara și până la București.

De la ora 19.00, sub sloganul la “Neam Unit - Întoarce-te la rădăcini!”, reporterii Kanal D vor aduce telespectatorilor o serie de reportaje și povești ale oamenilor care duc tradițiile, porțul și sufletul românesc mai departe.

Emisiunea lui Dan Negru are și ea parte de un moment cu totul și cu totul special. De la ora 22.30, show-ul în care vedeta e chiar limba română va reuni cinci concurenți celebri: Damian Drăghici, Dorian Popa, Horia Moculescu, Daniela Condurache și Selly. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net