Scandal pe micul ecran! Premierul, înjurat de un celebru prezentator tv. S-a întâmplat în direct, la TV!

Ultima actualizare:

Moment complet inedit pe micul ecran. Un celebru prezentator a scăpat o înjurătură, crezând că nu mai este în direct. Episodul s-a petrecut la un canal TV din Marea Britanie.

Scandal pe micul ecran
Scandal pe micul ecran

Krishnan Guru-Murthy (52 de ani), prezentator la Channel 4 News, a avut miercuri, 19 octombrie, un interviu „robust" cu ministrul Irlandei de Nord, Steve Baker, despre decizia lui Suella Braverman de a demisiona din funcția de secretar de interne.

După interviu, feed-ul live s-a mutat pe Downing Street unde se află premierului Liz Truss. Prezentatorul credea că nu mai este în direct și că feed-ul este securizat, dar comentariile sale au fost preluate de alte transmisiuni live din apropiere, scrie The Daily Mail.

Prezentatorul poate fi auzit folosind o înjurătură la adresa prim-ministrului Irlandei de Nord. Înregistrarea a devenit virală pe rețelele de socializare.

Vezi și: Ce poartă Andreea Esca sub pupitrul știrilor. Vedeta s-a pozat înainte să intre în direct

Un prezentator din Anglia l-a înjurat pe premierul Irlandei de Nord. Credae ca nu mai e în direct

Ministrul Irlandei de Nord a declarat pentru Times Radio că a fost o întâmplare "nefericită", dar a că speră că prezentatorul va fi demis „dacă a încălcat codul de conduită”.

Vezi și: Moment bizar la TV. O jurnalistă a fost surprinsă cu un prezervativ pe microfon

La câteva ore după incident, prezentatorul de la Channel 4 News și-a cerut scuze pentru gafă, încercând să mai salveze ceva din imaginea șifonată rău de acest episod.

„După un interviu robust cu premierul Steve Baker am folosit un cuvânt foarte jignitor", a afirmat Krishnan Guru-Murthy.

„Deși nu a fost difuzat acest cuvânt în niciun context, este sub standardele pe care mi le-am stabilit și îmi cer scuze fără rezerve. L-am contactat pe ministrul Steve Baker ca să-i spun îmi pare rău”, a precizat prezentatorul TV.

Totodată, angajatul de la postul britanic a dezvăluit că prim-ministrul Irlandei de Nord a apreciat scuzele și i-a mulțumit, scrie The Daily Mail.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
cub mihaela tatu png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net