Serialul de pe Netflix care rupe topurile în luna noiembrie. E în trending în 67 de țări

Se apropie weekend-ul și cu siguranță majoritatea vor dori să se relaxeze uitându-se la un film sau serial bun, care să îi țină lipiți de ecran. Și dacă nu știi încă la ce să te uiți, nu-i nimic, venim noi cu o recomandare! Acest serial de pe platfoma de streaming Netflix are doar 9 episoade și a intrat direct în trending în peste 60 de țări. Iată de ce au fost atât de interesați abonații să îl urmărească.

Serialul de pe Netflix care este în trending în 67 de țări / Foto: Pixabay
Serialul de pe Netflix care este în trending în 67 de țări / Foto: Pixabay

Serialul de pe Netflix care a reușit să dea topurile peste cap, disponibilă pe platforma de streaming din data de 20 octombrie, este „Doona”. Producția coreeană are în prim plan o fostă idol K-pop și la doar două săptămâni de la lansare a reușit să intre direct în trending în 67 de țări, potrivit Economic Times.

Ei bine, acum probabil că te întrebi de ce au fost atât de interesați abonații să îl urmărească și despre ce este vorba în serial. „Doona” îți spune povestea personajului cu același nume, Doona, jucată de actrița sud-coreeană Bae Suzy, care este o tânără studentă ce are un coleg de cameră, un tip obișnuit. Doar că, ea este un membru al unei faimoase trupe feminine K-pop. Vor reuși cei doi să se îndrăgostească?

Actrița care o joacă pe Doona nu a fost aleasă întâmplător

Serialul are 9 episoade în care abonații pot afla acest lucru. Interesant este faptul că cel care a regizat serialul, Lee Jung-hyo, cunoscut pentru comedia romantică de succes din 2019, „Crash Landing on You”, nu a ales-o întâmplător pe Bae Suzy să o joace pe Donna, deoarece ea este idol K-pop, astfel că rolul i s-a potrivit de minune. În perioada 2010-2017, Suzy a făcut parte din grupul chinez-coreean Miss A sub egida JYP Entertainment.

Dacă ești curios și vrei să urmărești serialul „Doona”, o poți face pe platforma de streaming Netflix. De asemenea, de menționat faptul că, unul dintre motivele pentru care serialul a ajuns rapid în topuri și i-a fascinat pe urmăritori este că Donna este copleșită de presiunea de a satisface așteptările publicului, astfel că producția îți prezintă viața unei vedete K-pop și ce face în această situație. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
chef florin dumitrescu
Nemo Eurovision 2024 jpg
FotoJet (12) jpg
carmen tanase varsta 1 jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto 8   tati part time afis jpg
netflix 3733812 1280 jpg
dinu maxer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net