Show-ul care readuce oamenilor speranța în suflet, din nou la TV

Echipa «Visuri la cheie» s-a implicat, de-a lungul celor nouă ani, la împlinirea visului pentru o mulțime de familii. Autocarul continuă pe același drum al speranței, cu povești emoționante și lecții de viață. Începând cu 21:30, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Andra Marinescu și Alex Gavrilescu vor păși pragul unei alte locuințe pe care o vor transforma în acasă. 

image

În această seară, «Visuri la cheie» continuă cu trei copii care au avut parte de un destin potrivnic. Au rămas fără tată, iar mama lor a fost nevoită să-i lase în grija bunicilor, care se simt copleșiți pe zi ce trece de greutățile vieții. 

 „Bunicii trăiesc dintr-o singură pensie, cred că în competiția asta care se numește viață, pornim de la starturi diferite. Cred că echipa Visuri la cheie i-ar ajuta să facă pași înainte, să pornească dintr-un start împreună cu alții, de la un alt nivel și cred că ar fi un lucru extraordinar”, povestește o persoană apropiată familiei.

„Bunica se simte incapabilă să asigure strictul necesar copiilor, le asigură dragoste, le dă forță, e inspirație pentru ei, dar copiii, practic, locuiesc într-un șantier, nu au nici baie”, va spune Cristina Joia, după ce va vedea locul în care locuiesc.

image

Pavel Bartoș, Smiley, Irina Rimes, emoționați de povestea micuților

Să știți că sunt oameni în jurul vostru care cred în voi, dar important este să aveți și voi încredere în voi”; „Aveți o nouă șansă, nu uitați să creșteți cu fiecare zi la fel de frumoși ca și acum”; „Sunteți minunați”, le-au transmis Irina, Pavel și Smiley. Ce au avut de spus Daniel Pavel, Neti Sandu sau Florin Busuioc, aflăm de la 21:30, în prima ediție Visuri la cheie din sezonul 9.

Emisiunea Visuri la cheie este disponibilă, în avans, pe VOYO.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net