Sora lui Kate Moss, scene de sex topless într-un videoclip incendiar!

Modelul britanic Lottie Moss (24 de ani) a apărut într-un videoclip muzical incendiar, al interpretului american Salty. Scenele o arată pe Lottie simulând scene de sex cu muzicianul și dezbrăcându-se topless.

Superba blondă apare într-un videoclip muzical Foto: Instagram
Superba blondă apare într-un videoclip muzical Foto: Instagram

Lottie Moss a făcut furori  îmbrăcată doar în lenjerie intim, într-un nou videoclip muzical al lui Salty.

Modelul în vârstă de 24 de ani – care este sora mai mică a legendei în vârstă de 47 de ani Kate Moss, apare în videoclipul noului single, Falle, al cântărețului american Salty. 

Imaginile îl arată pe Salty – pe numele său real Austin Simkins – fumând țigăr, făcând duș și plimbându-se pe o motocicletă înainte ca Lottie Moss să i se alăture într-un dormitor. Scenele filmate în pat i-au lăsat muți de uimire pe fanii superbei blonde.

În timp ce modelul se plimbă inițial în lenjerie intimă și un tricou, ea ajunge în cele din urmă topless, în pat alături de Salty. Cei doi au simulat scene de sex în videoclip.

Lottie Moss câștigă bani și din Only Fans

Lottie Moss este foarte sigură pe ea și nu este pentru prima dată când filmează și pozează în astfel de scene intime. Sora lui Kate Moss a publicat fotografii senzuale cu ea pe pagina ei de Only Fans, pe care fanii le pot accesa contra unei taxe de abonament.

Lottie și-a apărat anterior decizia de a distribui conținut prin OnlyFans, unde se crede că câștigă mii de lire sterline pe lună, potrivit Mirror.

Ea a spus în trecut: «Îmi place că pot fi doar sexuală și liberă și să postez ceea ce vreau să postez. Eu fac aceste fotografii și prietenii mei le fac pentru mine și asta îmi place mai mult decât să fiu model – faptul că eu am aprobarea finală pentru toate. Toată lumea crede că modelingul este ceva incredibil, dar ajungi acolo și sunt acești băieți care au 30 de ani și fac poze cu fete care au între 16 și 17 ani în lenjerie. Este înfiorător, e ciudat.»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net