Soțul Simonei Gherghe, lovit de tragedii. A trăit cea mai mare dramă a vieții lui: „El a putut în continuare să se ridice”

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt căsătoriți de șase ani de zile și au devenit părinții a doi copii: Ana și Vlad. Împreună au învățat să-și rezolve problemele și să se susțină reciproc, mai ales că în vara acestui an au avut parte de momente dificile. 

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu / foto: Social media
Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu / foto: Social media

Răzvan, soțul Simonei, a trecut printr-o perioadă grea din punct de vedere emoțional în urmă cu doar câteva luni, când și-a pierdut ambii părinți. Ce mărturisiri a făcut Simona Gherghe, prezentă în podcastul Ilincăi Vandici. 

„Am învățat că cearta este sănătoasă” 

Simona Gherghe a reușit în decursul anilor să-și consolideze o carieră puternică în televiziune, și ulterior și-a format familia mult dorită. Ea și Răzvan se sprijină reciproc și Simona și restul familiei i-au fost aproape după pierderea părinților. 

„Pentru Răzvan a fost o vară foarte dificilă. Îl admir foarte tare pentru modul în care a gestionat toate emoțiile grele din perioada asta în care el și-a pierdut ambii părinți. E cumplit! Dar faptul că el a putut în continuare să se ridice și e un sprijin pentru noi, deși evident că și noi am fost pentru el, dar el să fie stâlpul casei, asta mi se pare extraordinar. Și chiar simt că mi-am găsit omul potrivit”, a mărturisit Simona Gherghe, în podcastul „Te Ascult”.

Familia Simonei Gherghe / foto: Social media
Familia Simonei Gherghe / foto: Social media

Cum își educă cei doi copiii 

Ana și Vlad au o relație apropiată cu părinții lor, care îi învață lucruri de bază în viață. Cum se descurcă Simona și Răzvan cu certurile copiilor, a povestit chiar ea: 

„Dezbatem. Ne certăm. Am învățat că cearta e sănătoasă când se încheie în fața copiilor cu o împăcare. Asta le spun și lor când se mai bat: Fiți atenți! Ana, Vlad, și eu cu tati ne certăm, dar ați văzut, nu există să ne lovim, ne împăcăm. 

Da, suntem diferiți, tot timpul le spun că suntem unici. Suntem foarte diferiți. E normal să existe idei diferite, să vrem lucruri diferite. Ție poate-ți place înghețata, mie-mi place popcornul. Hai să facem cumva, să mulțumim pe toată lumea. 

Da. Deci ne certăm, dar evident ne spunem părerea, dar imediat ne regrupăm. Ținem cont foarte mult”, a mai spus vedeta de la Antena 1. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net