Simona Gherghe, chinuri înainte de a deveni mamă. A făcut mărturisiri cutremurătoare: „A fost lupta noastră”

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul intern românesc. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani de zile și se bucură în fiecare zi de cei doi copii pe care îi au: Ana și Vlad. Totuși, înainte de a rămâne însărcinată pentru prima dată, îndrăgita prezentatoare de televiziune a întâmpinat momente în care s-a temut că nu poate deveni mamă.

Simona Gherghe, despre cele mai mari frici înainte de a deveni mamă / foto: Facebook
Simona Gherghe, despre cele mai mari frici înainte de a deveni mamă / foto: Facebook

Vedeta de televiziune a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 39 de ani, când a adus-o pe lume pe Ana. Apoi, la 41 de ani, Simona Gherghe l-a născut pe Vlad. Cum a fost să devină mamă la o vârstă mai înaintată, dar și cum au gestionat cei doi tensiunile și temerile apărute, a povestit chiar prezentatoarea.

Simona Gherghe: „Sunt foarte multe femei care nu reușesc să aibă copii”

În cadrul celui mai recent interviu oferit presei, Simona Gherghe a mărturisit că a așteptat să cunoască omul potrivit pentru a-și putea întemeia o familie. Totuși, tensiunile în viața lor au apărut atunci când și-au dorit să devină părinți pentru prima dată.

Simona Gherghe alături de familia ei / foto: Facebook
Simona Gherghe alături de familia ei / foto: Facebook

Eu mi-am dorit dintotdeauna copii, m-am văzut întotdeauna mamă. La mine a venit foarte târziu sarcina, odată pentru că eu l-am întâlnit pe Răzvan, omul alături de care am simțit că vreau să-mi fac o familie, când aveam vreo 35 de ani, și apoi, într-adevăr, a fost lupta noastră să avem acest copil, și chiar, la un moment dat, m-am gândit că s-ar putea să nu pot să fac și cred că în momentul în care m-am relaxat atunci s-a întâmplat. Cred că copilul vine atunci când tu te liniștești, așa s-a întâmplat să vină la timpul potrivit.

Sunt foarte multe femei care nu reușesc să aibă copii, tocmai pentru că avem ritmul ăsta de viață extrem de stresant și tocmai pentru că femeile muncesc mult mai mult acum, decât obișnuiau să muncească acum 20-30 de ani și sunt nevoite să fie picioarele lor și e foarte bine, dar s-ar putea să dăuneze pe partea cealaltă și să nu mai poți să le bifezi pe toate, ca pe vremuri. Le faci atunci când poți, nu trebuie să pună nimeni presiune pe nimeni.”, a mărturisit Simona Gherghe, potrivit viva.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net