Simona Gherghe, lovită de probleme! Prezentatoarea tv a trecut prin momente dificile! „Am avut o zi foarte grea”

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa”, Simona Gherghe, a traversat mai multe probleme în decursul zilei de azi. În cadrul ediției din 11 mai 2023, Simona Gherghe le-a mărturisit concurenților reality-show-ului matrimonial că, al ei copil, se află în spital, după ce a întâmpinat probleme de sănătate.

Copilul prezentatoarei se află în spital / foto: social media
Copilul prezentatoarei se află în spital / foto: social media

Vedeta de televiziune a mărturisit că, în ciuda faptului că a avut o zi extrem de agitată, a reușit să-și ducă activitățile la bun sfârșit. Mărturisirile sale i-au întristat pe concurenți care, prin prisma lecțiilor de viață oferite de Simona Gherghe, și-au dat seama care sunt adevăratele probleme în viață.

Soacra Simonei Gherghe, de urgență la spital

Prezentatoarea a mărturisit că a fost nevoită să-și lase copilul în spital, alături de tatăl lui, pentru ca ea să poată veni la muncă. Mai mult decât atât, soțul ei își făcea griji, în același timp, pentru problemele de sănătate ale mamei sale.

„Eu vin de la spital, unde mi-am lăsat copilul cu o branulă, și am primit niște poze că s-a umflat foarte tare, că a făcut o reacție. Adică sunt niște situații de viață și, cu toate astea, sunt aici. L-am lăsat cu soțul meu, și soțul meu, fix astăzi, mai era cu o situație pe telefon cu mama lui, care a ajuns cu salvarea la spital.”, a spus Simona Gherghe, în cadrul emisiunii de la Antena 1

Simona Gherghe: „O tânguială de copii alintați”

Simona Gherghe le-a făcut morală concurenților / foto: captură Antena 1
Simona Gherghe le-a făcut morală concurenților / foto: captură Antena 1

Cunoscuta prezentatoare a încercat să le explice concurenților că diversele nemulțumiri pe care ei le au, pălesc în fața adevăratelor probleme din viață.

„Vreau să înțelegeți că... nu vă supărați pe mine, dar pare așa, o tânguială de copii alintați. Pentru că, atunci când o să fiți real într-o situație din asta, de viață, trebuie să faci cumva, să împarți pe toată lumea. Să fii peste tot, pentru că eu m-am dus și acolo, și acolo și am venit și aici, și am stat și prin mesaje și m-am liniștit cu toată lumea. Da, și am avut și treabă de dimineață.

N-ai cum. În viață sunt situații din care trebuie să ieși. Ești tu cu situațiile tale, cu problemele tale acolo. Slavă Domnului, toată lumea e bine acum, dar am avut o zi foarte grea.”, a mai spus prezentatoarea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net