Abia acum s-a aflat! Ce făcea Mara Bănică în timpul emisiunii „Acces direct”, atunci când nu era filmată

Ultima actualizare:

Una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România, Mara Bănică (45 de ani), a făcut noi dezvăluiri în podcastul „Acasă la Măruță”. Vedeta a lucrat mult timp alături de Simona Gherghe și Mirela Vaida, în emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1, însă, ce făcea aceasta atunci când nu era filmată? Cu siguranță vei rămâne surprins de răspuns.

Ce făcea Mara Bănică atunci când nu era filmată în timpul emisiunii „Acces Direct”? /Foto: Instagram
Ce făcea Mara Bănică atunci când nu era filmată în timpul emisiunii „Acces Direct”? /Foto: Instagram

Sigur nu te-ai fi gândit că, în timpul emisiunii „Acces Direct”, una dintre cele mai apreciate jurnaliste de la noi din țară, Mara Bănică, făcea acest lucru. Ea a dat toate cărțile pe față și a recunoscut în timpul podcast-ului lui Măruță, „Acasă la Măruță”.

„Jucam biluțe! Sunt la nivelul 4 mii și ceva. Mulțumesc «Acces Direct» pe această cale! Mamă, zic din casă acum ... Bă, Măruță, deci jucam biluțe în timpul emisiunii! Biluțe... Candy Crush! Păi eu și Bordea, deci, era o competiție între mine și Bordea. Bordea a terminat Candy Crush Saga. Tot timpul e la ultimul nivel”, i-a povestit Mara Bănică gazdei Măruță, în timpul podcastului „Acasă la Măruță”.

Mara Bănică: „Da, eu jucam Candy Crush și după aia, pac ...”

 Totodată, întrebată de acesta, jurnalista a mai recunoscut că atunci când era filmată, intra imediat pe platforma de socializare Facebook, sau spunea că a primit un mesaj:

Măruță: „Deci, stai un pic, să înțeleg. Oamenii când se uitau la tine și te vedeau la televizor și ziceau «uite ce concentrată e Mara», ea juca Candy Crush?!

Mara Bănică: „Da, eu jucam Candy Crush și după aia, pac, intram imediat pe Facebook, sau nu intram și ziceam «da, am primit acum un mesaj ...», că trebuia să îi faci pe toți să-și facă treaba, nu vorbești numai tu într-o emisiune, înțelegi? Și zic «uitați ce zice .. și gata, se prescria, înțelegi?”, i-a mai povestit vedeta lui Măruță.  

În ciuda carierei pe care și-a construit-o ca jurnalistă, Mara Bănică a ajuns cunoscută datorită aparițiilor sale din emisiuni de scandal. Ea este căsătorită și are cu actualul soț o minunată fetiță. Mara este și mămica unui băiețel provenit dintr-o relație anterioară.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net