Mara Bănică, de urgență la spital cu mama ei! Și tatăl i-a murit acolo! „I-au montat un stent”

#Exclusiv Click!

Clipe grele pentru Mara Bănică! A ajuns de urgență cu mama ei la același spital unde a murit și tatăl celebrei jurnaliste, în urmă cu trei luni. Femeia a trecut printr-o intervenție chirurgicală de amploare.

Familia Marei Bănică a fost greu încercată în ultima perioadă. Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și-a internat mama de urgență în același spital în care, în urmă cu trei luni, a decedat și tatăl ei.

Femeia are și ea, la rândul ei, probleme grave de sănătate și a fost supusă unei intervenții chirugicale la un picior.

“I-au montat un stent!”

Ironia sorții, mama a trebuit să se interneze exact pe Secția de unde tatăl meu avea să vorbească cu mine la telefon pentru ultima oară, acum 3 luni…Emoția a fost mare și pentru mama și pentru mine.

Mai greu, sigur, pentru mama, dar nu-mi arată. Vrea să pară o stâncă. Și reușește. Doctorii i-au montat un stent la picior. Acum e bine, a fost externată”, a declarat Mara Bănică, pentru Click!

„Tata a murit cu patru zile înainte de ziua mea”

Tatăl Marei Bănică s-a stins din viață pe 17 noiembrie, anul trecut, din cauza unei pneumonii depistate mult prea târziu, despre care s-a crezut, inițial, că ar fi fost o răceală.

Tata a murit cu patru zile înainte de ziua mea. A făcut o pneumonie, n-am știut, am crezut că a răcit, se trata de răceală, era răcit și atât, până într-o dimineață în care n-a mai putut să scoată câinele, n-a mai putut să se îmbrace, am chemat salvarea și era o pneumonie, a ajuns la spital, l-au intubat și într-o săptămână s-a dus.

Am reușit și l-am văzut trei zile, după aceea n-am mai putut psihic, pentru că se deteriorase mult. Am vrut să rămân cu o imagine frumoasă a lui. Tata era un om frumos și fizic, și sufletește nu mai zic”, a spus Mara, în emisiunea „În oglindă”, moderată de Mihai Ghiță.

Mara Bănică este una dintre cele mai controversate jurnaliste din show-biz. Bruneta a avut numeroase apariții în emisiuni precum „Acces direct” și „Xtra Night Show” (Antena 1). Mara a uimit, anul trecut, atunci când a semnat cu Pro TV, pentru show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net