A murit tatăl Marei Bănică, fostă concurentă la “Sunt celebru, scote-mă de aici”: “Suntem anesteziați, muți de durere”

Ultima actualizare:

A murit tatăl Marei Bănică. Veste tragică pentru fosta concurentă de la “Sunt celebru, scote-ma de aici”. Bruneta a transmis că este „anesteziată” de durere. „Tot ce sunt îți datorez ție”, a scris Mara, pe o rețea de socializare, într-un mesaj în care anunța decesul părintelui ei.

Veste tragică pentru Mara Bănică
Veste tragică pentru Mara Bănică

După ce a agitat spiritele în Dominicană, celebra brunetă a primit o lovitură dură. Miercuri, 17 noiembrie, tatăl cunoscutei jurnaliste s-a stins din viață.

Vedeta, pe care mulți dintre fanii o cunosc din emisiuni precum „Acces direct” sau „Xtra Night Show”, a postat un mesaj dureros pe o rețea de socializare. 

Veste tragică pentru Mara Bănică. A murit tatăl brunetei

Tatăl Marei Bănică va înmormântat sâmbătă, 19 noiembrie, a transmis fosta concurentă de la ”Sunt celebru, scote-ma de aici”.

„Tată s-a stins astăzi dimineață. Suntem șocați. Anesteziați. Muți de durere. Îl vom depune mâine, la ora 14.00, la biserica Sfântul Gheorghe Nou. Slujba de înmormântare va fi sâmbătă, la ora 12.00, la biserică. Dumnezeu să te Ierte și să te Odihnească, tati!

Te iubesc până la cer, acolo unde te-ai dus acum, și înapoi. Îți mulțumesc pentru tot ce sunt. Pentru că tot ce sunt îți datorez ție”, a scris Mara Bănică pe pagina ei de Facebook.

Mara Bănică a participat la “Sunt celebru, scote-ma de aici”.

În ciuda carierei pe care și-a construit-o ca jurnalist, Mara Bănică a ajuns cunoscută datorită aparițiilor sale din emisiuni de scandal. De la corespondent de război pe fronturile din Kosovo, Afghanistan și Irak, bruneta a ajuns să fie invitată des la emisiuni precum „Acces Direct” sau „Xtra Night Show”.

Anul acesta, cariera ei a luat o nouă întorsătură, după ce vedeta a primit șansa de a concura la show-ul “Sunt celebru, scote-ma de aici”. 

Din păcate, Mara a fost eliminată din competiție, deși și-ar fi dorit enorm să mai rămână în Republica Dominicană.

„Îmi pare tare rău! Voiam să mai stau! Adică mă bucur că merg acasă la copii, dar voiam să mai stau. Am trecut prin toate emoțiile: am râs, am plâns, dar mi-a plăcut. Până la urmă suntem o pată de sânge care vorbește. M-am împins, m-am împuns, m-am certat, iar am râs… Asta e”, a spus ea la PRO TV.

Mara Bănică este căsătorită, soțul ei fiind la conducerea unei companii din Germania, motiv pentru care vine destul de rar în România. Cei doi au împreună o fetiță, moderatoarea TV fiind și mama unui băiat provenit dintr-o relație anterioară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net