Chinurile Marei Bănică după “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. S-a operat de urgență

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mara Bănică trecut prin chinuri inimaginabile în competiția “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (Pro TV)! Vedeta a resimțit dureri mari la nivelul sâinilor, așa că, la început de an, a decis să-și schimbe pentru a patra oară implanturile mamare.

Mara Bănică a intrat în reparații capitale
Mara Bănică a intrat în reparații capitale

Mara Bănică (46 de ani) a intrat direct pe mâna medicului estetician, după a participat la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, competiție difuzată de Pro TV.

Jurnalista a trăit un adevărat coșmar în jungla din Republica Dominicană datorită durerilor atroce resimțite la sâni. Așadar, vedeta a trecut de la implanturi de 700 ml la implanturi de 350 de ml.

Citește și: Răzvan Botezatu, în scandal cu Mara Bănică la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!»: «Eu dacă te prind, te ard»

Mara Bănică: „Am avut dureri groaznice în Dominicană. Protezele mi-au distrus coloana”

În concurs am avut dureri foarte mari. Dormitul pe scândură m-a ajutat, mi-au trecut, dar temporar. Le mai amelioram, dar dimineața iar începeau.”, a povestit Mara Bănică, pentru Click!.

Jurnalista și-a pus, în urmă cu patru ani, implanturi de 700 ml, însă acestea i-au distrus coloana vertebrală. În junglă, vedeta a fost nevoită să doarmă pe scândură ca să-și mai poată ameliora durerile de spate.  Odată ajunsă acasă, chiar la început de an, Mara a mers la clinică și și-a schimbat silicoanele cu unele mult mai mici.

Vezi și: A murit tatăl Marei Bănică, fostă concurentă la “Sunt celebru, scote-mă de aici”: “Suntem anesteziați, muți de durere”

Aveam dureri mari si am decis să le scot. Am pus unele mai mici că nu se mai putea, efectiv! Erau din 2018, nu erau așa de vechi, însă erau foarte mari, cântăreau 700 ml, acum le-am redus la jumătate. Protezele mari sunt o prostie, îți distrug coloana! Pentru oricine mai devreme sau mai târziu coloana nu mai duce greutatea.”, a declarat Mara Bănică, după intervenție, pentru Click!.

Mai vezi și: De ce-și ține Mara Bănică soțul la secret? Soțul concurentei de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” conduce o mulținațională în Germania!

E a patra operatie la sâni după accident

În anul 2007, Mara Bănică a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia a fost nevoită să accepte și o operație la nivelul sânilor.

Jurnalista a fost anesteziată timp de 7 ore pentru ca medicii să îi schimbe forma sânilor. De atunci, însă, Mara a mai suferit încă trei operații de augmentare mamară.

„În 2007 a fost prima operație. Aveam totul rupt pe stânga.. și mușchiul s-a rupt. Sânul meu stâng era jos de tot și celălalt era normal. Am făcut prima operație, după aceea am revenit. I-am ridicat a doua oară. A treia oară am zis să ii fac mai mari.”, a povestit Mara Bănică, la Pro TV.

Accidentul suferit în 2007 a fost unul cumplit care a adus-o în comă, pe masa de operație. Vedeta a avut toate coastele rupte de pe partea stângă, fractură de șold, splina scoasă, motiv pentru care a fost nevoită să facă și operația la sâni. „Am simțit moartea”, a mai spus Mara, după tragedie.

Rinoplastia i-a schimbat fizionomia

Mara Bănică nu are, însă, intervenții estetice doar la sânilor. La nivelul nasului, vedeta a beneficiat de o rinoplastie, care a scăpat-o și de problemele cu respirația dificilă. În urma acestor operații, Mara și-a schimbat mult fizionomia.

Jurnalista a devenit mamă pentru a doua oară anul trecut în februarie. La 45 de ani, aceasta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe Donca Maria, care luna viiotare va împlini un anișor. Deși este a doua sarcină prin care a trecut, vedeta s-a recuperat într-un timp record.

În septembrie anul trecut, Mara a acceptat provocarea de a participa în emisiunea concurs de la Pro TV, “Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Jurnalista nu a rezistat, însă, prea mult în competiție, părăsind-o în urma unui joc de noroc.

Mara Bănică este cunoscuta drept una dintre cele mai controversate junaliste din show-biz. De-a lungul anilor, ea a avut apariții în emisiuni precum „Acces direct” și „Xtra Night Show”. După o lungă colaborare cu Antena 1, Mara a uimit pe toată lumea atunci când a semnat contractul cu Pro TV, pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
daria crisan jpg
index (5) webp
Banner Bogdan Bob Rădulescu
Banner Octavian Ursulescu Bun
image
actualitate.net
image
actualitate.net