«Stilul se simte şi se cultivă» - Alina Ionescu dă din casă!

Ultima actualizare:

Alina Ionescu are stil. Dar nu de ieri, de azi. A învăţat în timp şi a înţeles că stilul este ceva ce trebuie să ai şi să iei cu tine peste tot.

Alina Ionescu
Alina Ionescu

Prezentatoarea emisiunii „Zile cu stil” de la TVR 2 a încheiat 2021 în forță și tot așa a început și noul an. Alina are acum propriul podcast, dedicat vieții autentice, așa cum indică și titlul: „Fără filtre”. Fără filtre este și interviul pe care Alina ni l-a acordat cu această ocazie.

  • Cum arată zilele tale cu stil?

Zilele mele cu stil sunt foarte diferite unele de altele. În ultimii ani am diversificat foarte mult activităţile. Am zile de “divă”, în care filmez, fac şedinţe foto, dar am şi zile în care sunt exclusiv mamă - adică fac mâncare, teme, curăţenie - sau am zile, mai mult în weekend, în care sunt doar un alt om care zace cu o carte în mână sau se uită toată ziua la filme ori petrece cu prietenii. Încerc să le fac pe toate, să fiu cât mai complexă şi completă. Cred că, noi, femeile, nu trebuie să ne plafonăm, ci să facem ce ne face să ne simţim frumoase, utile, iubite şi mai ales ce ne aduce stimă de sine.

  • Dar ai şi zile fără stil?

Clar nu! Stilul se simte şi se cultivă. Dacă îl ai, îl ai şi în pijamale, şi fără mascara sau cu un mop în mână. Stilul este atitudinea pe care o adopţi, înainte de toate.

  • De ce pui atât de mare preţ pe stil?

Prefer zilele cu stil pentru că eu nu pot fără şi pentru că, de nouă ani, nici nu îmi mai permit luxul de a avea o zi în care să renunţ la stil, pentru că fetiţa mea trebuie să aibă exemplul ei zilnic. Altfel, cum aş putea eu să o educ, dacă nu vede că aplic chiar eu aceleaşi credinţe.

Alina Ionescu: «Înainte de orice sunt mamă»

  • Care este stilul tău, care crezi că te diferenţiază?

În ceea ce priveşte hainele, eu prefer mereu stilul clasic, retro, uşor de adaptat. Îmi pun amprenta uşor, ştiu ce mă avantajează. Am avut norocul să cunosc un om care m-a ajutat mult să mă descopăr în ceea ce priveşte stilul şi va rămâne mereu în inima mea: Răzvan Ciobanu. El m-a învăţat cum să “simt” ce trebuie să pun pe mine.

  • Sunt la modă podcasturile şi acum realizezi şi tu unul. Când ai demarat acest proiect?

Am pornit podcastul “Fără filtre” acum două luni. Este proiectul meu de suflet. “Fără filtre” nu se referă la filtrele de pe instagram, pe care le folosim toţi atunci când nu suntem aranjaţi sau suntem obosiţi, ci se referă la filtrele pe care într-un fel sau altul ni le punem în faţa societăţii actuale: cei mai mulţi dintre noi preferăm să dăm impresia că suntem bogati, perfecţi, fericiţi, vindem imaginea perfectă. Am creat acest podcast din dorinţa ca oamenii de acasă, care se confruntă cu probleme, să aibă acces la viaţa reală a oamenilor care apar în media. Mai ales adolescenţii. Am vrut să creez empatie într-o perioadă în care toţi avem nevoie să ştim că “mai sunt şi alţii ca noi”.

  • Cum este ziua ta fără filtre?

Înainte de orice sunt mamă, apoi sunt o profesionistă care îşi duce la capăt angajamentele indiferent ce se întâmplă, iar seara mă bucur de linişte acasă.

  • Poţi avea stil dacă renunţi la filtre?

Normal! Stilul trebuie să-l ai şi atunci când eşti singur, în baie. “Fără filtre” înseamnă să fii autentic, să-ţi permiţi luxul să fii tu şi să laşi lumea să te vadă aşa cum eşti.

  • Tu la ce filtre ai renunţat cel mai greu?

Eu încă nu am renunţat la toate, mă lupt şi eu cu ele. Mie îmi e frică. Şi ascund asta cu o aroganţă mascată, aşa îmi pun eu sufletul “la adăpost”. Nu spun mai mult, cine doreşte să mă cunoască mai bine poate să se aboneze la canalul meu de YouTube, pentru a urmări podcast-ul meu.

Alina Ionescu l-a „descusut” pe Dan Bittman: „Era un moment în concert când ne dădeam pantalonii jos”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
În ce filme au mai jucat actorii din Las Fierbinți  Constantin Diță este Giani jpeg
cub carmen tănase png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Suleyman Magnificul
chefi la cutite jpg
Mihai Bobonete jpg
anca dumitra colaj instagram jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net