Toată gașca de la Survivor All Stars 2024 a plecat în Dominicana pentru Marea Finală! Zanni a fost „flancat" de Ana Porgras și Ștefania Stănilă!

Ultima actualizare:

S-a dat adunarea generală pentru Survivor România All Stars 2024 care se apropie cu pași repezi de finish.

Diseară va avea loc la PRO TV semifinala show-ului, urmând că mâine seară să se desfășoare Marea Finală. Acesta este și motivul pentru care tot internetul este plin de story-uri din avion și din aeroport, chiar și de la escala de la Zurich, cu toți concurenții de la Survivor România All Stars 2024.

Au plecat cu toții în jungla din Republica Dominicană, pentru a afla câștigătorul și a fi alături de el în Marea finală al acestui concurs care i-a unit și mai mult pe unii dintre participanți.

Jorge a luat-o ca pe o vacanță și a ajuns deja acolo alături de familia lui, soția sa, Ramona Prodea, dar și de fiul său, David (7 ani) și fiica lui adolescentă, din prima căsătorie, Karina.

Hola, Hola! suntem cu o vreme cu un pic de nori,  un pic de soare, e la fix cât să nu facem insolație sau arsuri solare. Suntem entuziasmați că am venit din nou în Caraibe, aici. Zilele următoare o să fiu la finala 1Survivor", în direct, în rest, până atunci, relaxation!", a povestit Jorge, pe Instastory.

Cătălin Zmărăndescu îl susține pe Zanni în Marea Finală care se pare că este și favoritul acestei ediții Survivor All Stars 2024. Zanni a fost în centrul atenției și cu ocazia acestei plecări în Dominicană, mai ales că în aeroport a fost „flancat" în sala de așteptare de două dintre preferatele lui, Ana Porgras și fosta gimnastă Ștefania Stănilă, cărora le-a dat apelativul de „Viețile mele" în postările de pe Instagram. 

Jador părea la fel de fericit și îndrăgostit și în aeroport de iubita lui, Oana Ciocan, pe care a cerut-o în căsătorie chiar la Survivor All Stars 2024, urmând ca mai apoi și TJ Miles să procedeze la fel cu aleasa inimii sale, cântăreața Francisca.

Robert Moscalu, Ana Porgras și Ștefania Stănilă s-au jucat și ei în aeroport, realizând mai multe reels-uri și filmulețe distractive în aeroport. La fel și Zanni cu Ștefania Stănilă, care au realizat mai multe scheme de dans, „de la prea multă oboseală", cum a precizat mai apoi Ștefi, pe rețelele de socializare. Cătălin Moroșanu, Andreea Tonciu și Elena Ionescu s-au distrat și ei alături de ceilalți colegi „de suferință" de la Survivor. Cu toții au ajuns cu bine în Dominicană și așteaptă cu nerăbdare să îl felicite pe marele câștigător.

S-au aranjat, s-au frezat și parfumat și au ajuns în Dominicană extrem de fresh și puși pe distracție, căci deja au început petrecerile si dansul, iar așa o vor ține probabil și după marea finală, doar trebuie să mai petreacă încă o dată și cu câștigătorul Survivor All Stars 2024!

Andrei, Iancu, Sorin și Zanni sunt în semifinala de diseară

După ce au depășit provocări și s-au impus în disputele de care au avut parte,  doar 4 concurenți se mai află diseară în fața ultimului pas înaintea finalei.

Mai au de trecut printr-un nou joc și un potențial Duel pentru a face un nou salt spre momentul visat, cel în care publicul va decide. Survivor All Stars se apropie de finală sezonului suprem, iar de la ora 21.30, patru concurenți își vor testa forțele la PRO TV într-o probă care le poate schimbă viitorul.

Zanni a fost primul care a ajuns, aseară, la 6 puncte, poziție care i-a garantat calificarea în următoarea etapă.

Este un traseu în care ai nevoie de îndemânare și viteză”, spunea acesta, după victoria categorică. Andrei i-a urmat, rapid, iar concurentul a ținut să sublinieze cât este de emoționat: „Este extraordinar, nu-mi vine să cred. Mi-am găsit puterea în mine, mă gândeam la băiețelul meu”. Ultimul care nu a ajuns la Duel a fost Iancu, care a transmis: „îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt bine, că nu m-am accidentat”.

Ei luptă pentru premiul de 100.000 de euro

O ultimă șansă au primit Robert și Sorin, iar aceștia au dat totul în Duelul de eliminare. „Mă bucur că am dus lupta alături de cei mai buni. Să câștige cel mai puternic din toate punctele de vedere posibil. Îi iubesc pe toți și aștept să ne distrăm, după ce ieșim”, a declarat Robert Moscalu, înainte ca flacăra să-i fie stinsă în competiție, după ce a pierdut în fața bunului său prieten.  

Andrei, Iancu, Sorin și Zanni sunt cei care au ajuns atât de aproape de final!

Aveți întâlnire cu destinul. Dați totul pentru spectacol. Cine ajunge în finală? Luptați pentru a fi votați, pentru 100.000 de euro și cel mai râvnit titlu din istorie. Este semifinala, ultimii patru”, le va spune în această seară, Daniel Pavel

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cluj Napoca capitala Ardealului unde se organizeaza TIFF ul  foto tiff jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
WhatsApp Image 2024 07 01 at 16 06 32 jpeg
Banner Dan Puric
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net