Jador, îndrăgostit lulea de partenera sa de viață! Artistul nu poate să stea nici la duș fără iubită: „Sunt nebun, știu!”

Veste tristă pentru domnișoarele care încă mai sperau la inima simpaticului Jador! Artistul este mai îndrăgostit ca niciodată de iubita sa, Oana Ciocan, cu care petrece majoritatea timpului liber împreună.

Jador (28 de ani) s-a făcut băiat de casă, iar cea care a reușit să îl liniștească este o tânără cu părul creț, cu ochi frumoși, care se pare că îl adoră pe artist. De asemenea, și acesta o iubește de mama focului, având în vedere postările pe care le face pe contul său de Instagram.

În unul dintre cele mai recente story-uri făcute de manelist, pe rețeaua socială, putem vedea un moment când acesta s-a filmat în timp ce se relaxa într-o cadă plină cu spumă, iar în momentul când se relaxa striga după partenera sa cu cuvinte dulci, să vină la el.

„Când nu trec nici zece minute și îți este dor de ea. Oana, Oana! Vino repede! Repede, repede! Te iubesc! Sunt nebun, știu, dar nu mă luați în seamă”, spune Jador. Astfel că Oana a venit imediat și s-a amuzat de moment.  

„Doamne! Și eu te iubesc!”, sunt vorbele tinerei.

Și-a cerut iubita în căsătorie

Relația lor de iubire a fost încununată de o cerere în căsătorie din partea lui Jador, în Republica Dominicană, în luna martie a acestui an, atunci când cântărețul a ieșit din competiția „Survivor All Stars”, iar Oana Ciocan tocmai ce trebuia să intre în concurs. Se pare că relația lor amoroasă este văzută cu ochi buni și de tatăl artistului.

„Fiul meu și Oana se înțeleg destul de bine și sunt foarte fericit pentru el. Trebuia să se însoare, era timpul. Mă bucur pentru ei doi. Cu Oana vorbesc la telefon, normal. Cum să nu vorbim? Dar nu în fiecare zi, au și ei treburile lor, dar ne auzim destul de des. Este o fată foarte bună, harnică, exact cum a căutat el…să știe să gătească”, ne spunea recent, Romeo Dumitrache.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Elena Merișoreanu
banner anamaria prodan reghecampf png
Banner pensiuni vedete
banner Annes
banner adda png
rita ora facebook jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
MALUMA 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net