Bat clopote de nuntă? Ce spune tatăl lui Jador despre marele eveniment: „Momentan...”

De câteva luni, Jador trăiește o adevărată poveste de dragoste cu Oana Ciocan. Și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie, urmează să își întemeieze o familie, iar acum fanii se întreabă când va avea loc nunta. Tatăl artistului a oferit detalii despre marele eveniment!

Se însoară sau nu Jador? Ce spune tatăl artistului / foto: colaj Facebook
Se însoară sau nu Jador? Ce spune tatăl artistului / foto: colaj Facebook

Fiul lui Romeo Dumitrache a fost, până nu cu mult timp în urmă, unul dintre cei mai râvniți artiști – burlaci, din România. Însă, de câteva luni, cântărețul este îndrăgostit lulea de Oana Ciocan, pe care a și cerut-o în căsătorie și s-au mutat imediat împreună. Tatăl artistului a cunoscut-o personal pe partenera acestuia, însă, spune el, nu e deloc sigur că se aud sunetele clopotelor de nuntă în familia sa.

„Jador le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubeste și că le ia de nevastă”

„Nu bat clopotele de nuntă în familia noastră, din câte știu. Sau cel puțin nouă, părinților săi, Jador nu ne-a adus încă la cunoștință că va urma un anume moment foarte deosebit în viața unui om. Jador a adus fata acasă și ne-a prezentat-o. Dar nu e prima dată în care procedează la fel. Nu, nici pomeneală! Mi se pare o fată drăguță, dar nu poți cunoaște cu adevărat omul după doar câteva ore.

Jador le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubeste și că le ia de nevastă. Nici nu le țin numărul și nici nu mi le mai amintesc pe toate. Așa e când ești tânăr, inima îți dă ghes, faci afirmații, îți asumi și unele lucruri, dar până la urmă ceea ce contează e faptul că cei doi trebuie să se înțeleagă amândoi pe chestiunea asta”, a declarat Romeo Dumitrache, pentru playtech.ro.

Jador a dezvăluit că a ales nașii și cine va cânta la eveniment

De celalată parte, în urmă cu câteva zile, Jador mărturisea că se pregătește de nunta cu Oana Ciocan, cine o să cânte la eveniment și cine sunt nașii: „Trebuie să ne decidem cum o să fie la nuntă, dacă o să facem cu petrecere sau nu. Mie nu-mi place să stau să salut pe toată lumea, dacă nu o să invit pe cineva la nuntă, o să se supere, nici nu știu. Dacă fac nuntă, văd eu cine își dorește (să cânte la nuntă n.r), clar o să-mi cânte unchiul meu. Asta îmi doresc. Datorită lui sunt astăzi în muzică.

Survivor All Stars mi-a dat o nevastă, un naș, Cătălin Moroșanu, și un prieten, Cătălin Zmărăndescu. Oana are foarte multe calități. Este foarte frumoasă, în primul rând, este foarte răbdătoare, foarte sufletistă și identifică foarte ușor oamenii care au alte intenții. Eu nu am calitatea asta. Eu nu știu cum e omul, bun sau rău. Oamenii își bat joc de mine în general”, a dezvăluit artistul, în urmă cu câteva zile, pentru spectacola.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
medicamente jpg
image
image
image
image
image
image
banner Doina Teodoru png
cub iuliana luciu png
image png
banner tzancă uraganu png
index (26) jpg
florin piersic jpg
Ce anume a amuzat-o teribil pe Anda Adam
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net