Cu ce se ocupă tatăl lui Jador de aproape doi ani? Ce afacere bănoasă a pus pe picioare: „Este destul de rentabilă”

#Exclusiv Click!

Tatăl lui Jador (28 de ani), Romeo Dumitrache, este pe cai mari, la fel ca celebrul său fiu, dacă e să ne raportăm strict la cariera profesională și la banii lunar ce le intră în portofel. Contactat de Click!, bărbatul ne-a dezvăluit ce afacere rentabilă și-a deschis în comuna băcăuană unde locuiește alături de soția sa.

„Am un depozit de material de construcție. Avem materiale scoase la vânzare pentru a construi case și blocuri de la zero. Este o afacere deschisă de aproape doi ani și este destul de rentabilă.

Înainte să deschid acest business am avut un magazin de pescărie, dar l-am închis și am ales să fac ceva pe construcție. Pentru că acest domeniu o să meargă permanent, cel cu case și construirea lor. Avem de toate aici, de la gresie până la faianță”, a declarat Romeo Dumitrache,pentru Click!

Relație specială cu fiul său

Romeo Dumitrache ne-a mai dezvăluit și faptul că are o relație specială cu fiul său:

„Duminică o să mă duc la București la băiat. O sa stau acolo două zile, o să merg și la dentist pentru că acolo îmi fac eu dantura și cam atât”.

Jador, îndrăgostit

Fiul lui Romeo Dumitrache a fost, până nu cu mult timp în urmă, unul dintre cei mai râvniți artiști – burlaci, din România. Însă, de câteva luni, cântărețul este îndrăgostit lulea de o tânără șatenă cu părul cârlionțat și forme apetisante pe nume Oana Ciocan.

„Fiul meu și Oana se înțeleg destul de bine și sunt foarte fericit pentru el. Mă bucur pentru ei doi. Cu Oana vorbesc la telefon, normal. Cum să nu vorbim? Dar nu în fiecare zi, au și ei treburile lor, dar ne auzim destul de des. Este o fată foarte bună, harnică, exact cum a căutat el…să știe să gătească”, ne mai mărturisea, Romeo Dumitrache, recent.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net