Jador a luat calea credinței și a smereniei. Cântărețul a decis să se apropie și mai mult de Dumnezeu, așa că a mers într-un loc unic: „Schimbarea vieții mele!”

Nici bine nu s-a întors din Republica Dominicană, deoarece Jador a luat decizia să bifeze o „vacanță specială”. Și nu, nu este vorba despre o destinație exotică, luxoasă, ci una menită să fie medicament pentru suflet - Sfântul Munte Athos. Cântărețul de manele a dezvăluit că vizita la Părintele Vlad Pimen i-a schimbat radical viața. 

Jador / foto: Arhiva Click!
Jador / foto: Arhiva Click!

Jador face parte, fără dar și poate, din topul celor mai răsunători maneliști apăruți în industria muzicală în ultimii ani. Printre toate cele cunoscute despre el, remarcabilă a fost dintotdeauna credința acestuia în Dumnezeu. Amintim că singura condiție pe care artistul le-a pus-o producătorilor show-ului de la Pro TV a fost aceea de a-și aduce Biblia cu el, pentru a face parte din competiția „Survivor All Stars”

Jador: „Dumnezeu să ne binecuvânteze!”

Pe pagina personală de Facebook, Jador a făcut o postare care i-a emoționat pe mulți. S-a fotografiat alături de Părintele Pimen. Călugărul român de pe Muntele Athos a devenit o figură extrem de cunoscută în media. 

Printre toate celebritățile românești care au mers la Athos se numără Smiley, Cătălin Moroșanu și, cel mai recent, Jador. Cântărețul de manele a simțit nevoia să se apropie și mai mult de Divinitate, așa că nu a stat mult pe gânduri și i-a făcut o vizită călugărului român Pimen, de pe Muntele Athos. 

„La un moment dat în viață ai de ales locuri scumpe sau locuri în care să te regăsești pe tine însuți. De data asta am ales să merg în vacanța sufletului meu. Eu nu merg oricum în vacanțe scumpe, nu merg în locuri de genul, dar de data asta am ales să merg într-o vacanță și a fost pur și simplu schimbarea vieții mele.

Am avut ocazia să pășesc în universul realității, al omenirii, univers în care orice bărbat ar trebui să pășească .Mulțumesc părintelui Pimen pentru tot ce a făcut pentru mine! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, a scris Jador, în dreptul fotografiei cu Părintele Pimen.

Jador: „Să mă lase să vin cu Biblia”

Jador s-a numărat printre vedetele care au făcut parte din „Survivor All Stars”. Înainte de a merge în Republica Dominicană, cântărețul le-a spus producătorilor că va accepta oferta doar în cazul în care aceștia îi permit să ia Biblia cu el. 

„Singurul lucru pe care l-am scris în contract, oameni buni, este ca să mă lase cu Biblia. Am zis, câți bani îmi dați? Mi-au dat niște bani acolo. Am zis, bine. Accept banii ăștia dacă mă lași să vin cu Biblia. Să mă lase să vin cu Biblia, ca să pot să citesc acolo în post. Acolo e adevărat post. Poate vorbesc cu El! Am emoții”.

Îmi doresc foarte mult să câștig. Sper să câștig! Îmi doresc cu ardoare să câștig! De azi îmi voi schimba viața! Când o să vin înapoi o să fiu un alt om. Mai bun”, spunea Jador atunci, conform informațiilor apărute în presă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net