Singurul verset din Biblie care se repetă de 365 de ori. Nimeni nu a băgat de seamă până acum

Biblia rămâne și astăzi o carte învăluită de o mulțime de mistere, care reușesc mereu să stârnească emoții puternice în rândul credincioșilor. Iar un detaliu pe care nu multă lume l-a sesizat până acum este faptul că există un singur verset care se repetă de 365 de ori, ca și când Dumnezeu dorește să ni-l amintească în fiecare zi a anului. Află alături de Click! despre ce verset fascinant este vorba!

„Nu te teme” apare de 365 de ori în Biblie
„Nu te teme” apare de 365 de ori în Biblie

Există o listă scurtă de cărți de-a lungul lumii care reușesc să stârnească fascinația, cât și să anime spiritul uman la fel de mult precum Biblia. Această carte enigmatică rămâne chiar și astăzi învăluită de o mulțime de mistere fascinante, care reușesc să stârnească mereu emoții puternice în rândul credincioșilor. Ei bine, printre aceste mistere se află și un verset anume pe care doar puțină lume l-a sesizat până acum! Acesta se repetă de 365 de ori, ca și când Dumnezeu însuși dorește să ni-l amintească, în fiecare zi a anului!

Este vorba despre comanda divină „nu te teme”! Această comandă divină este cea mai repetată de-a lungul întregului text biblic. Deși contextul în care poate apărea de-a lungul Bibliei poate fi unul divers, cuvintele în sine, alături de numărul sugestiv al repetiției, ne face să ne ducem mai mult cu gândul la faptul că pare că Dumnezeu înuși dorește să ne amintească de aceste cuvinte, în fiecare zi a anului.

„Nu te teme”, cea mai repetată comandă divină din Biblie

Desigur, un lucru la care trebuie să avem grijă este faptul că există deja o mulțime de versiuni ale Bibliei, în funcție de limba în care este scrisă, ori de cine a efectuat traducerea. De asemenea potrivit celor de la soulshepherding.org, în acest număr de 365 sunt incluse și momentele când apare sintagma „teamă de Dumnezeu”, deoarece aceasta ne sfătuiește să fim plini de curaj și să nu ne temem de nimic altceva decât de divinitate.

Așa că, dacă vă întrebați care este cea mai repetată comandă divină din Biblie, aceasta este „nu te teme”!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
facebook1 jpg
emil racovita colaj captura video jpg
Bronz - arsuri solare FOTO Shutterstock
62137595 jpg
fructe pexels jpg
biserica de la ersig adevarul ro jpg
avion pexels jpg
protest studenti gaza 2 768x576 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net