Nostradamus, premoniție cumplită pentru regele Charles. Cine îi va lua locul pe tron: nu, nu va fi William!

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Indiferent din ce colț al lumii venim, există un nume pe care orice persoană de pe glob îl va recunoaște imediat: cel al lui Nostradamus! Profețiile francezului au fascinat lumea de secole, iar potrivit experților care și-au dedicat întreaga viață studiului catrenelor acestuia, există un mare pericol care pândește deasupra regelui Charles! Află mai multe detalii alături de Click!

Nostradamus ar fi prezis abdicarea regelui Charles
Nostradamus ar fi prezis abdicarea regelui Charles

Indiferent din care parte a globului venim, cu siguranță există un nume pe care îl vom recunoaște pe loc, deoarece, chiar și o singură dată de-a lungul vieții noastre, am fost fascinați de cariera lui: Nostradamus. Astrologul francez este, de departe, cel mai faimos astfel de „profet”, iar nenumărai oamenii și-au dedicat ani din viață, cât și întreaga carieră, pentru a studia catrenele scrise de acesta. Iar conform informațiilor oferite de către cei de la substantial.ro, o profeție de-a francezului se referă la domnia regelui Charles, care poate fi într-un pericol nebănuit!

Această interpretare a profețiilor lui Nostradamus ar veni din partea autorului Mario Reading, care și-a dedicat viața studiului și înțelegerii acestor preziceri misterioase. Reading a și scris o carte despre Nostradamus, în anul 2005. Iar conform interpretărilor acestuia, francezul ar fi reușit să prezică decesul reginei Elisabeta a II-a încă din anul 1500. Însă, se pare că veștile pentru noul rege Charles nu sunt deloc unele îmbucurătoare.

Se pare că regele Charles va avea o domnie scurtă

Conform concluziilor la care a ajuns Mario Reading, se pare că veștile nu sunt deloc bune pentru regele Charles. Noul monarh englez ar urma să aibă o domnie scurtă, iar aceasta se va încheia cu abdicarea lui Charles. Însă, surprizele nu se termină aici!

Reading consideră că profețiile lui Nostradamus par să sugereze faptul că moștenitorul regelui Charles va fi un bărbat misterios. Desigur, dacă ne gândim la contextul politic actual, asta ar însemna că Prințul William nu va urca pe tron, ci, cel mai probabil, fratele său, Harry, ar deveni rege. Acest scenariu ar face ca mezinul regelui Charles să urce pe tron cu numele de Harry al IX-lea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net