Top 3 zodii cărora li se schimbă viața în acest weekend. O veste proastă va da totul peste cap

Poate că plănuiați să plecați în vacanță, ori să mergeți la un film în aceste zile. Ori poate venise, în sfârșit, momentul să mai faceți reparații mici prin casă. Ei bine, pe lângă planurile voastre, astrele au propriile intenții, iar adesea nu ne dăm seama decât atunci când este mult prea târziu. Dacă vă numărați printre nativii acestor 3 zodii, aveți mare grijă în acest weekend, deoarece o veste proastă vă poate da peste cap toate planurile!

Aceste 3 zodii vor primi vești proaste în weekend
Aceste 3 zodii vor primi vești proaste în weekend

Vremea de vară, deși puțin mai fierbinte decât ar fi normal, rămâne, mereu, una plină de oportunități. Poate că plănuiați să porniți în vacanță alături de cei dragi, ori să mergeți la un film, ori concert, în oraș. Sau poate că, în sfârșit, a venit și vremea să vă încercați talentul de meșter la acele mici reparații care sunt de făcut prin casă.

Însă, pe lângă planurile noastre, astrele au întotdeauna propriile idei despre traseul pe care trebuie să îl parcurgă soarta noastră. Iar, din păcate, dacă vă numărați printre nativii oricărei dintre aceste 3 zodii, este foarte posibil să primiți vești care vă pot da întreaga vară peste cap!

Cele 3 zodii care pot primi vești roaste în weekend

Află alături de Click! care sunt cele 3 zodii care pot primi vești proaste tocmai în acest weekend.

Taur

Nativii zodiei Taur pot fi plini de încredere în forțele lor, însă, mai ales dacă au avut o vară reușită până acum, astrele vor arunca o veste bombă ce va contra-balansa tot binele de până acum. Nu este deloc exclus ca o problemă din trecut, pe care o credeau rezolvată de mult, să se întoarcă în viața lor. Iar, de data aceasta, ea nu va mai dispărea până nu se rezolvă definitiv.

Balanță

Pericolele se țin scai de nativii acestei zodii, în acest weekend. Balanțele se vor confrunta cu diferite probleme prin casă, poate că se sparge o țeavă, sau o furtună a distrus un geam, iar acum trebuie să scoată din buzunar sume serioase pentru a repara daunele. Indiferent care este natura situației, weekend-ul acesta nu va fi deloc blând cu zodia Balanță.

Pești

În ciuda entuziasmului vostru, soarta dorește să vă pună la încercare. Poate că vă veți accidenta în timp ce faceți sport, sau, vă cade o greutate pe picior, în timp ce sunteți la cumpărături. Indiferent, nativii din zodia Pești vor avea parte de o întâmplare extrem de proastă în acest weekend, iar ea va avea de a face, mai mult ca sigur, cu sănătatea voastră!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
horoscop colaj pixabay jpg
culoare de par in functie de zodie jpg
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net