Cum și-a testat Jador iubita să vadă dacă este sau nu materialistă. A pus-o la încercare pe Oana Ciocan

Celebrul Jador este mega îndrăgostit de iubita lui, Oana Ciocan, alături de care formează un cuplu de câteva luni și pe care a cerut-o în căsătorie la Survivor All Stars!

Se pare că Oana este și motivul pentru care Jador ar fi părăsit competiția de la PROTV, fiind descalificat. Jador a povestit în cadrul podcastului Vorba lui Jorje cum și-a testat iubita înainte de a-i spune adevărul. S-a dat fără bani în fața ei ca să vadă dacă femeia pe care și-a ales-o alături îl vrea lângă ea doar pentru numele pe care acesta îl are sau și pentru că îl iubește cu adevărat.

"Am testat-o pe Oana! Ne-am cunoscut, așa, i-am spus că casa e cu chirie, că studioul e cu chirie, că mașina e în rate, că tot ce am eu, nu e al meu și că am nevoie de bani! Toți din jurul meu ziceau asta, până m-am îmbătat prima oară și am spus", i-a mărturisit Jador lui Jorge în podcastul său.

Întrebat cât timp a ținut acest lucru, Jador a mai adăugat: „Trei săptămâni-o lună! Femeie, știi tot ce știi tu? E al meu! Ba mai mult decât atât! Mai am! Bine, când am început eu să prind încredere în ea și gen că  se vede că s-ar bucura pentru mine. Am testat-o să văd dacă ar sta doar cu mine, doar cu numele!", a mai spus artistul la podcastul Vorba lui Jorge.

Chiar dacă este îndrăgostit până peste cap de femeia din viața lui, Jador pune totuși muzica pe primul plan!

"Singurul lucru de care sunt dependent acum e muzica. Oana știe asta! Nu e nimeni destul de important! În ultimele zile am fost pur și simplu dărâmat! Survivor, nu! Puterea dragostei este o emisiune nouă! Zic, bine, hai că vin! Gagică-mea când a auzit că mă duc acolo, a zis: "Cum să te duci acolo?". Zic mă duc, nu fac nimic cu alea. când am ajuns acolo, mă îndrăgostisem de una!", i-a mărturisit Jador lui Jorge.

Celebrului artist nu i-a fost ușor de la început. Oamenii s-au bucurat de banii lui iar el i-a adunat cu greu.

"Toți oamenii mi-au furat toți banii! Mă refer la producători, n-aș vrea să dau nume pentru că o să înjure lumea dar mi-au furat toți banii. Adică nu aveam bani pur și simplu să îmi cumpăr un pat unde să stau. Făcusem piesa "Dau moda" dar eu nu aveam bani. Din cele mai mari piese ale mele eu nu am făcut bani. M-a furat toată lumea!”, a mai avut de spus Jador.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net