Daniel Pavel, prezentatorul Survivor All Stars 2024, dezvăluiri din culise: „Nici nu vă așteptați la ceea ce urmează” Ce ritual are înainte de filmări și ce îi lipsește cel mai mult

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Domnul Dan (47 de ani), prezentatorul celui mai urmărit show, Survivor All Stars 2024 de la PROTV, a devenit nostalgic în ziua mucenicilor și și-a amintit că pe data de 9 martie mama îi pregătea mucenici cu nucă pisată și scorțișoară.

Click! a realizat un interviu cu Daniel Pavel direct din Republica Dominicană și am aflat astfel detalii la cald de la îndrăgitul prezentator TV. Chiar dacă viitoarea lui soție, Ana, va sta lângă el acolo până la terminarea acestui sezon de Survivor All Stars, dorul de familie a pus parcă stăpânire pe Domnul Dan. Cum arată o zi de filmare în Dominicană, ce ritual are vedeta, dar și ce meniu preferă departe de casă, iată ce am aflat chiar de la Daniel Pavel, pe care l-am prins după o zi încărcată de filmări.

Domnul Dan poftește la mucenici direct din jungla din Dominicană? Am văzut postarea cu scorțișoară și dorul de mamă, amintiri dragi…

Oh, sunt multe lucruri la care poftesc de-a lungul unui sezon, dar știu că le voi găsi pe toate acasă, la momentul revenirii mele în țară! Mucenicii sunt doar o parte din produsele tradiționale de care m-am desprins de câțiva ani, de când primele luni din an mă găsesc la așa mare depărtare de România.

De ce îți mai este dor de acasă în aceste zile?

Cel mai dor îmi este de familia mea, nu de mâncare sau de vreun loc. Îmi este doar de tatăl meu și zilele în care pot petrece timp cu el, de fratele și sora mea, alături de care mă simt în familie și acasă. Schimb țara, dar dorul este la fel de mare, și pentru fiul meu, care studiază în Viena și pe care abia aștept să-l văd în această vară.

Ana este tot acolo sau s-a întors la București?

Ana este alături de mine, în continuare. De această dată nu va mai pleca, ci va rămâne aici până vom termina filmările. Nici nu vă puteți da seama cât de importantă este prezența ei și cât contează sprijinul pe care mi-l oferă la finalul fiecărei zile, când ajung acasă, de pe set.

Cum ai descrie acum Survivor All Stars 2024, după atâtea eliminări deja?

Ca fiind sezonul suprem, în care surprizele pândesc la fiecare pas și în care doar cei mai puternici pot rezista până la final.

Cu ce ai mai „condimenta” show-ul pe parcurs și până la sfârșit?

Eu unul nu-l condimentez personal, dar colegii mei din echipa de producție lucrează constant pe partea de conținut, pentru a găsi cea mai bună dezvoltare a poveștii noastre. Vă asigur că nici nu vă așteptați la ceea ce urmează să vedeți în următoarele ediții.

O să vină și fiul tău în vizită să te vadă „la muncă” în Dominicană?

Oricât de mult mi-aș dori să fie posibil, nu ar avea cum. El este student în Viena, așa că programul lui este foarte încărcat cu ore, examene și cu toate activitățile suplimentare în care se implică, pe lângă facultate.

Ce te-a impresionat cel mai tare până acum la această ediție Survivor All Stars 2024?

Puterea concurenților de a trece peste orice, abilitatea lor de a se adapta oricăror condiții și modul în care știu să gestioneze fiecare provocare prin care trec.

Îi este dor de tatăl și fiul său

Ai vreun preferat de la Faimoși și Războinici? Se luptă bine ambele echipe pentru supraviețuire? Deocamdată Zanni și TJ Miles se mențin pe poziții!

Preferați? Clar! Fiecare concurent care are curajul să spună DA experienței Survivor România. Iar atunci când și a doua oară, cum este cazul tuturor celor care fac parte din sezonul suprem, deja pot spune – jos pălăria pentru toți!

Pe concurenții care au plecat deja și au ajuns acasă, i-am întrebat care e primul lucru pe care și-l doresc să-l facă când ajung în țară și la ei acasă! La tine cum stă treaba, cum ai putea răspunde la această întrebare?

Să ajung la tatăl meu și să-l scot alături de fratele și sora mea la o masă în oraș, în care telefonul să fie pe silent și orice altă grijă să dispară pentru o vreme. Iar apoi în avion spre Austria pentru a-l revedea pe Antoniu.

Cum arată o zi de a ta în Dominicană, la filmări?

Ziua mea începe foarte devreme, încă de la ora 5:00 – 5:30, când ies la alergat și merg să fac sport. Apoi, revin acasă și beau o cafea dominicană, bine aromată care îmi completează nivelul de energie pentru restul zilei. De acolo, lucrurile sunt clare – încep să mă pregătesc pentru filmare, îmi aduc la zi notițele și plec spre set. Seara când terminăm, de obicei, îmi fac timp pentru cină și pentru vreme cu Ana.

Dar meniul de acolo? Ce obișnuiești să servești la mic dejun, prânz și cină și ce nu îți lipsește niciodată de la o masă din Republica Dominicană?

Aici e complicat. Nu există așa zise alimente obligatorii, ci am grijă să am o alimentație potrivită cu mediul și temperatura. Niciodată nu mănânc prea mult, nu consum prea multe dulciuri și nici nu uit să beau apă. Cumva, fiind deja în al patrulea an aici, știu exact ce fructe îmi plac, ce legume sunt proaspete sau ce carne/pește trebuie să consum.

Ce ritual are Domnul Dan în junglă, înaintea filmărilor?

În junglă nu am niciun fel de ritual. Odată ce ajung la set, discut cu echipa de producție și ne aducem la zi cu ultimele detalii, văd traseul și îi dăm drumul la treabă. Odată ce începe filmarea, beau apă, niciodată rece, și nu prea se întâmplă să mănânc în pauze, ci aștept să terminăm tot.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net