Drama Anei Pîrvuțoiu, fosta iubită a lui Daniel Pavel și mamă a băiatului lui. Cât a avut de suferit după ce prezentatorul s-a despărțit de ea

Daniel Pavel, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori tv români și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și a vorbit despre relația cu Anca Pîrvuțoiu, femeia cu care a fost împreună acum mai bine de 18 ani și care i-a dăruit un fiu, pe Antonio. 

Daniel Pavel alături de fosta iubită și fiul lor / foto: social media
Daniel Pavel alături de fosta iubită și fiul lor / foto: social media

Prezentatorul „Survivor” are o carieră de succes și nu o duce rău nici pe plan personal, și cu siguranță cea mai mare realizare și bucurie în viață i-a adus-o venirea pe lume a fiului său. Cum a început și de ce s-a sfârșit povestea de iubire dintre Daniel Pavel și Anca Pîrvuțoiu, dar și de ce a ajuns la final, descoperiți din rândurile de mai jos. 

Cine este fosta iubită a lui Daniel Pavel 

În anul 2022, Daniel Pavel a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță și a făcut o serie de dezvăluiri despre fosta relație. Cu toate că el și mama lui Antonio nu au fost niciodată căsătoriți, vedeta a mărturisit că fiul lor a fost un copil dorit, iar despărțirea s-a produs din cauza lui. 

„Nu am fost căsătorit, însă este un copil foarte dorit și foarte iubit. Urma să se întâmple și lucrul ăsta (n.r. să se căsătorească), însă valurile vieții m-au făcut să nu oficializez, cum se spune, relația, însă copilul a apărut în relația cu mama lui, o femeie absolut încântătoare. Ea, practic, i-a setat cadrul ăsta de limbi străine, internaționalitatea asta. Anca vorbește germană. Este fiică de diplomați, femeie de afaceri, bucureșteancă. De fapt, este născută în Craiova. E olteancă la bază. Și tatăl ei este din Gorj, din comuna Arcani. Cam acesta este mediul ei. Iar partea cealaltă, dinspre mamă, deci practic bunica băiatului meu, este aromâncă, dintr-o familie care se trage de la Curtea Bizanțului, de 800 de ani”, a spus Daniel Pavel, în podcastul „Acasă la Măruță”.

S-au cunoscut prin intermediul unui profesor 

Bărbatul a rememorat momentul în care și-a cunoscut mama copilului și a vorbit cu drag despre vremurile în care el și Anca se iubeau.

„Ne-am cunoscut în București. A fost o întâlnire printr-un profesor. Eu terminasem Marina și făcusem deja primul meu voiaj în Brazilia, Argentina, America de Sud și un profesor de-al meu de la Universitatea Maritimă, în vizită în București, mi-a prezentat-o pe o prietenă de-a lui și așa am intrat în contact. A fost extraordinar. Au fost niște ani foarte frumoși și a apărut Antoniu. Adică, iubit, dorit cerut”, a mai povestit prezentatorul emsiunii Survivor România.

Daniel Pavel a inițiat despărțirea 

„Pentru că am vrut eu și pentru că nu ar fi vrut ea, ca să spunem așa. Am plecat eu și am plecat provocând durere și suferință. Da, nu este o chestie onorabilă a vieții mele. Eu așa zic (n.r. că l-a iertat), iertarea este creștinească, este un proces continuu, știm cum iartă femeile, nu uită.

E în proces să își refacă viața, să spunem așa. Este o luptătoare, proiectul ei de viață este copilul, dar, în același timp, este o femeie vibrantă, caldă, un prieten extraordinar și merită pe cineva absolut minunat, pe măsura ei”, a mai dezvăluit Daniel Pavel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net