Ce se întâmplă cu Elena Marin? Fosta concurentă de la „Survivor All Stars” a ajuns la spital: „M-am hrănit doar cu perfuzii”

Elena Marin (35 de ani), fosta concurentă din acest sezon de la “Survivor All Stars”, de la PRO-TV, din tabăra Faimoșilor, trece prin momente destul de dificile din punct de vedere medical. Șatena a postat recent un mesaj pe contul său de Facebook, în care le spunea prietenilor virtuali că este internată de o săptămână în spital și nu se simte deloc bine.

„Nu am apucat să citesc toate mesajele voastre, dar vă sunt recunoscătoare că v-ați gândit la mine. Sunteți foarte tari și vă mulțumesc pentru grija voastră. Am reușit să mă <procopsesc> cu gripa B, o formă tare severă. Încă sunt în spital, dar sunt stabilă, acum. Am trecut prin niște momente groaznice, nu am putut mânca și nu am putut bea nimic timp de o săptămână. M-am hrănit doar cu perfuzii”, a scris Elena Marin într-o postare de-a sa de la story de pe Facebook.

Internată în continuare

Fosta faimoasă, care a rezistat timp de trei săptămâni, în competiția dură din Republica Dominicană, le-a mai spus prietenilor virtuali că nu se externează încă:

„Am să mai rămân internată, atât cât este nevoie, să îmi revin total. Sunt foarte slăbită și imunitatea este zero. Știu că sună a clișeu, dar sănătatea este cea mai importantă. Aveți grijă de voi și luați pastile pentru imunitate. Mâncați sănătos și odihniți-vă”.

Click! spune

Elena Marin nu este străină deloc de această competiție. Șatena a mai participat la „Survivor România” în 2021 când a fost, de multe ori, în centrul multor scandaluri cu colegii săi din echipă, printre care și cu Zanni, dar și cu Raluca Dumitru, fosta sa colegă de la Antena Stars.

„Eu nu o acuz pe Elena de absolut nimic! Eu mă așteptam de la ea, având în vedere că ne cunoșteam, să fim apropiate în acel concurs, dar nu a fost așa. A încercat să spună anumite lucruri despre mine, la “Survivor”, și de acolo practic s-a rupt totul. Adică stăm pe plajă, vorbim, ne povestim amintiri pentru că noi două lucram în același trust și ne cunoșteam și tu după spui lucruri despre mine, după ce am stat două ore și am râs, și am povestit?”, ne spunea Raluca Dumitru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net