Elena Gheorghe, lecție de eleganță în noaptea de Înviere. Ce ținute neașteptate au ales Andreea Raicu și Andreea Marin

Click! îți arată ce ținute au ales vedete precum Elena Gheorghe, Andreea Raicu, Andra și Andreea Marin pentru Paște. Învierea Domnului este cea mai importantă sărbătoare a creștinătății, iar cei mai mulți oameni nu ratează momentul Învierii unde vin să ia un strop din Lumina Sfântă. Se spune că de Paște este bine să te înnoiești, așa că mai multe vedete de la noi au pus în practică acest obicei! Cum s-au dus îmbrăcate la Înviere vedetele de la noi, vedeți acum!

Elena Gheorghe, Andra, Andreea Marin și Andreea Raicu. Foto: colaj/Instagram
Elena Gheorghe, Andra, Andreea Marin și Andreea Raicu. Foto: colaj/Instagram

Andreea Raicu, ținută simplă în noaptea de Înviere

Andreea Raicu a mers a noaptea de Înviere într-o ținută simplă și discretă, în alb și negru, alegând să poarte o cruciuliță la gât. Andreea a ales să poarte un machiaj simplu și extrem de natural. Vedeta a postat o poză pe Instagram de la momentul Învierii însoțită de tradiționalul Hristos a înviat".

Elena Gheorghe

În timp ce Andreea Raicu a ales să celebreze Învierea pcu o ținută simplă, Elena Gheorghe a reușit să se facă remarcat printr-o rochie spectaculoasă de culoare albastră cu aplicații florale, completată de dresuri și pantofi negri. Artista nu ratează nicio ocazie să își afișeze elegantele ținute, fiind scoasă din cutie de fiecare dată! Aceasta a fost însoțită la slujbă de către cei dragi.

Horia Brenciu

Și Horia Brenciu a fost însoțit de familia sa la noaptea de Înviere. Artistul a venit la slujbă alături de cei 4 copii ai săi pe care îi are alături de soția sa Alice, cu care are o relație de mai bine de 15 ani! Horia și soția sa au împreună un copil, pe Mina, iar soția cântărețului mai are două fete dintr-o căsnicie anterioară, Andreea și Maria, iar băiețelul lor, Toma, este adoptat. Horia este un tată model care își iubește copii în mod egal și după cum se vede din postarea de Paște, adoră să împărtășească momente importante alături de ei.

Andra și Cătălin Măruță

O altă familie frumoasă care a fost prezentă la slujba de Paște este cea a Andrei și a lui Cătălin Măruță. Cei doi au o familie deosebită și au o relație minunată cu cei doi copii ai lor David și Eva. La slujba de Înviere Andra a ales să poarte o ținută elegantă, iar Eva a fost și ea la fel de elegantă într-o rochiță simplă. 

Andreea Marin

Andreea Marin pe de altă parte, făcut o postare pe Instagram în care a transmis un frumos mesajd e Paște prin care le urează urmăritorilor sărbători binecuvântate. Vedeta a ales să poarte o ținută cu totul inedită fiind îmbrăcată într-o rochie galbenă cu floricele, în timp ce poartă pe cap două urechi de iepuraș.

Jean Gavril

Jean Gavril sărbătorește Paștele în mod tradițional alături de familia sa! Împreună cu soția și fetița lor au decis să petreacă sărbătoarea Învierii Domnului acasă la bunici la țară. Artistul a ales să poarte în ziua de Paște o helancă neagră completată de o vestă de piele și pantofi, asta în timp ce mergea cel mai probabil să dea de mâncare la animale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
Reese Witherspoon (4) jpg
gerard depardieu getty jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net