Elena Marin de la Survivor, cerută în căsătorie în direct! Ce surpriză a așteptat-o în platou

Elena Marin, fosta concurentă de la „Survivor”, a avut parte de o surpriză de proporții în timpul emisiunii lui Cătălin Măruță. Elena a fost cerută de soție în direct, mama și iubitul ei, dar și întreaga echipă a show-ului, fiind complici în acest sens.

Elena Marin de la Survivor, cerută în căsătorie în direct Foto: Pro TV
Elena Marin de la Survivor, cerută în căsătorie în direct Foto: Pro TV

Elena Marin a fost cerută în căsătorie în direct, joi, 17 martie, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Aceasta a venit însoțită de iubitul ei, Andrei, fără să bănuiască ce o aștepta! Inițial, Măruță i-a legat pe cei doi la ochi sub pretextul că ar urma să joace un joc de cunoaștere.

Elena Marin, cerută în căsătorie în direct

La scurt timp însă, Andrei s-a pus în genunchi și i-a adresat Elenei marea întrebare, acompaniată și de un buchet de flori și de inelul mult așteptat. Nu vă mai ținem în suspans, așa că vă spunem că răspunsul din partea viitoarei mirese a fost unul cât se poate de afirmativ! Elena a dezvăluit că nu a bănuit nici măcar o secundă ce urma să se întâmple, atunci când iubitul ei a fost de acord să vină alături de ea în emisiune. Cei doi sunt împreună de 3 ani.

Nu pot să cred că ai făcut asta! (..) Nu am bănuit nimic. Am vorbit cu Andrei și voiam sa-l conving să vină în emisiune, el a jucat-o foarte bine! Mi-a zis că are emoții, că nu o să știe ce să vorbească în emisiune...(..) Noi am făcut doar logodna și mă așteptam sa primesc inelul!”, a spus, emoționată, Elena. „Am mari emoții, tremur!“, a dezvăluit și viitorul ginerică.

Mama Elenei i-a făcut o surpriză fiicei ei și a venit în emisiune

La cererea de căsătorie de la Pro TV a fost martoră și mama Elenei, care a „complotat” alături de Andrei și de echipa emisiunii pentru a pune totul la cale, surpriza fiind astfel și mai mare. Mama fostei concurente de la „Survivor” a dezvăluit că se așteaptă și la nepoței în viitorul apropiat. Aceștia au sărbătorit marele „Da” cu șampanie, în direct.

Andrei, viitorul soț al Elenei Marin, a mărturisit că i-a dus lipsa enorm partenerei lui, atunci când aceasta a fost plecată în Republica Dominicană pentru a participa la „Survivor România” și a slăbit chiar vreo 10 kg de dorul ei! Elena Marin a ajuns până aproape de finalul competiției, însă a fost eliminată chiar înainte de marea finală a ediției trecute a competiției.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net