Jador, descalificat de la „Survivor All Stars”! Ce condiție a pus producției: „Rușine, Pro TV”

#Survivor All Stars
Ultima actualizare:

Se pare că Jador are zilele numărate la „Survivor All Stars”. Faimosul va fi descalificat din emisiune, după ce a decis să nu respecte regulile impuse de Pro TV. Ce a făcut cântărețul au dezvăluit chiar Viperele Vesele, în exclusivitate. 

Jador, descalificat de la „Survivor All Stars” / foto: Arhiva Click!
Jador, descalificat de la „Survivor All Stars” / foto: Arhiva Click!

Jador, una dintre cele mai sonore prezențe din „Survivor All Stars”, nu va mai lua parte la competiția din Republica Dominicană. Artistul a fost nevoit să facă față consecințelor acțiunilor sale și a fost descalificat. Ce a făcut Faimosul?

Se pare că Jador nu a respectat regulile impuse de Pro TV. Deși este de așteptat ca participanții să treacă prin momente dificile și provocări intense în timpul competiției, vedeta a ales să fugă din tabăra Faimoșilor, încălcând astfel regulile stricte ale show-ului. În acest sens, Pro TV l-a trimis direct acasă pe artist. Motivul aparent al cântărețului este legat de o poveste sentimentală.

El a vrut să își vadă iubita, pe Oana Ciocan, fostă Războinică la Survivor 2022. În urmă cu o săptămână, i s-ar fi promis că o să poată să o vadă, iar cum acest lucru nu s-a întâmplat, Faimosul ar fi fugit din tabără.

„Jador a fost luat la rost de către domnul Dan”

I s-ar fi promis că o să poată să o vadă pe iubita sa / foto: Instagram
I s-ar fi promis că o să poată să o vadă pe iubita sa / foto: Instagram

„Jador a fost descalificat de la Survivor România All Stars! Rușine Pro TV! Jador a fugit, în numele iubirii, dar și de foame, și a fost prins! Producția i-a promis, în urmă cu o săptămână, că o să o aducă în emisiune pe iubita lui, Oana Ciocan. Aceștia au o relație încă de când au făcut vizita medicală, sentimentele dintre ei par a fi destul de puternice din moment ce Jador, recunoscut pentru discreție în privința vieții personale, ar fi fost dispus să își asume în emisiune relație.

Dorind să îl păstreze, pentru audiență, și neputând să îi satisfacă cererile, la acel moment, l-au dus cu zăhărelul. Echipa Faimoșilor și-a exprimat frustrările în fața echipei de producție, amenințând că nu mai participă la filmări dacă Jador rămâne în emisiune.

În Consiliu, din prima secundă a filmărilor, Jador a fost luat la rost de către domnul Dan, acesta încercând să îi păteze, cumva, imaginea. Replicile lui Jador s-au referit, printre altele, la modul de exploatare a imaginii lui pentru raiting. Acesta a amintit în Consiliu că a fost ținut CAPTIV 3 luni într-o cameră de hotel, în sezonul lui, timp în care apare la TV, telespectatorii erau mințiți că ar fi fost la spital. În acea cameră, doar medicul Teo venea să îi administreze o injecție pe zi.

Recomandăm echipei de producție să deschidă bine ochii, să-și reanalizeze decizia și să realizeze pierderea pe care descalificarea lui Jador o aduce imaginii și raitingului emisiunii și să nu omită din vedere faptul că majoritatea telespectatorilor se uită pentru Jador la acest sezon”, este mesajul publicat de Viperele Vesele, un grup format din oameni care lucrează în media, în majoritatea show-urilor tv importante, și doresc să facă dezvăluiri în premieră din culisele emisiunilor, sub protecția anonimatului, pe Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net