Jador are iubită! Tatăl artistului l-a dat de gol - cine este femeia din viața lui: „Exact ce trebuie pentru el”

#Exclusiv Click!

Jador (28 de ani) are iubită și nu o spunem noi ci chiar tatăl artistului, Romeo Dumitrache. Contactat de Click!, bărbatul ne-a mărturisit cu cine se iubește fiul său.

Jador este unul dintre cei mai râvniți burlaci din industria muzicală. Simpatic, cu o carismă de invidiat și cu un succes profesional la care unii doar visează, cântărețul are foarte multe domnițe care și-ar dori să fie la brațul său. Însă, mare ghinion! Pentru că jurnaliștii Click! au aflat că acesta iubește în taină de ceva timp.

„Și-a găsit o fată, exact ce trebuie pentru el. Este o fată cuminte, este manager la un spital din București. Ne-a făcut cunoștință cu ea și nouă ne place. Nu știu unde s-au cunoscut mai exact…dar oricum nu în club”, a spus Romeo Dumitrache pentru Click!

Ajutor de la divinitate

Tatăl lui Jador ne-a mai dezvăluit și faptul că atât el cât și întreaga lui familie merg des la Biserică, deoarece fără Dumnezeu nu se face nimic în viață.

„Merg destul de des la Biserică chiar și de două ori pe săptămână: duminica și miercurea sau duminica de două ori pentru că la noi aici se face slujbă dimineața și seara. De fiecare dată mă rog pentru binele familiei, pentru sănătatea și reușitele lor. Sunt mândru de Jador, normal, de unde a ajuns. Orice părinte ar fi mândru de realizările copilului său”, a mai spus Romeo Dumitrache pentru Click!

Click! spune

De o lună Jador se află în Republica Dominicană unde participă la „Survivor All Stars”. Cântărețul face parte din tabăra „Faimoșilor” și se descurcă cu brio la mai toate probele de pe traseu. Ba mai mult, acesta a spus de mai multe ori public că își dorește să câștige mare trofeu și premiu de 100.000 de euro din concurs, bani pe care vrea să îi ofere copiiilor fără posibilități.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net