Tatăl lui Jador, reacție categorică vizavi de disputa dintre artist și Maria Lungu: „Fiul meu a plecat acolo...”

#Exclusiv Click!

Tatăl lui Jador (28 de ani), este trup și suflet alături de fiul său! Îndrăgitul artist de muzică de petrecere a reușit să își facă părinții mândri, de fiecare dată, atunci când vine vorba de rezultatele din cariera sa. Contactat de Click!, Romeo Dumitrache și-a spus părerea cu privire la situația conflictuală a fiului său cu Maria Lungu, concurentă din tabăra „Războinicilor”.

Gurile rele spuneau, în spațiul public, că Jador riscă să fie descalificat din competiția din Republica Dominicană, după ce a luat-o prin surprindere pe Maria Lungu și a aruncat-o în apă iar aceasta a început să plângă. Însă, în ciuda tuturor zvonurilor apărute, tatăl lui Jador ne-a spus că, după părerea lui, a fost doar o joacă de copii, nimic mai mult.

„Mă uit de fiecare dată la emisiune, cum să nu. Fiul meu a plecat acolo cu gândul să ia marele trofeu. Așa a fost de mic, de când îl știu, un băiat care să își depășească limitele...să facă și ce nu poate să facă. Cât privește acea situație în care Jador a luat-o pe Maria în brațe și a aruncat-o în apă eu zic că el a vrut să facă doar o glumă, nu a făcut nimic intenționat. Am impresia că ea era deja lovită la acel picior de pe traseu. Eu așa țin minte. Că avuse un cârcel. Nici Maria nu a făcut nimic intenționat sau cu o strategie anume. Este fată, este mai sensibilă”, a spus pentru Click! Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador.

Trofeul și premiul, o miză importantă

Atunci când are ocazia, între pauzele, dintre rundele sportive, Jador nu ezită de fiecare dată să le spună tuturor că a venit decis de acasă, din România, să câștige marele trofeu “Survivor all Stars” și marele premiu de 100.000 de euro.

„Când a plecat de acasă ne-a zis că dacă o să câștige marele premiu o să dea toți banii la copiii săraci. Nu vrea casă să își ia pentru că are case. El e un băiat foarte sufletist”, a mai spus pentru Click! tatăl artistului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net