Scandal ca la ușa cortului la Survivor! Jador a înjurat-o fără rușine pe Ștefania Stănilă: „Termină, în p*** mea!”

#Survivor All Stars
Ultima actualizare:

Survivor România All Stars a început marți seară. La prima probă din show, Jocul Focului, Jador și-a ieșit din minți și a avut o reacție acidă la adresa Ștefaniei Stănilă. Aflat sub presiunea probei, Jador a țipat la colega lui: „Încetează, în p**a mea!”. Iată cum a reacționat Ștefania. 

Pe 16 ianuarie a început Survivor All Stars Foto: captură ProTV
Pe 16 ianuarie a început Survivor All Stars Foto: captură ProTV

Jador, reacție dură la adresa Ștefaniei Stănilă 

Survivor România All Stars a început marți, 16 ianuarie, pe ProTv. Anul acesta, regulile s-au schimbat și Faimoșii si Războinicii trebuie sa joace doar 5 jocuri pentru a câștiga proba. Însă nici bine nu a început competiția din Republica Dominicană că au apărut și conflictele. Jador a fost protagonistul unei situații stânjenitoare în Jocul Focului. 

În timp ce încerca să aprindă un foc, ajutat de Zanni, artistul a avut o reacție dură la adresa Ștefaniei Stănilă. Vrând să dea un sfat, concurenta l-a îndemnat să încerce să nu acopere focul deoarece e posibil să se stingă: „Nu-l acoperi, că se stinge!”. Aflat sub presiunea probei, Jador a țipat la colega lui: „Încetează, în p**a mea!”, scrie cancan.ro. 

Jador și Ștefania Stănilă Foto: Facebook
Jador și Ștefania Stănilă Foto: Facebook

Cum a reacționat Ștefania 

După finalizarea probei, Ștefania Stănilă l-a îmbrățișat pe Zanni, însă nu și pe Jador, deoarece a fost afectată de vorbele acestuia. La finalul probelor, Jador a simțit nevoia să-și ceară scuze în fața echipei sale: „Am contribuit la înfrângere, vreau să-mi cer scuze față de echipă dacă i-am jignit”.

Ce a declarat Jador înainte să intre în competiție 

Fă-mi o freză de Survivor, o freză scurtă, că o să-mi crească părul 4 luni! Am foarte mari emoții! E presiune mai mare! Dacă dezamăgesc, dacă nu-s bun? Mă doare rău piciorul, ieri am făcut un pic de efort, am fost și am alegat un pic, mă doare”, a spus Jador pe Tik Tok.

„Îmi doresc foarte mult să câștig! Sper să câștig! Îmi doresc cu ardoare să câștig! De azi îmi voi schimba viața! Când o să vin înapoi o să fiu un alt om!", a declarat Jador. 

Care sunt concurenții Survivor 2024

Un număr de 20 de concurenți se luptă, în acest an, pentru marele trofeu și cecul de 100.000 de euro. Aceștia sunt împărțiți tot în două tabere, ”Faimoși” și ”Războinici”. Din prima echipă fac parte: Zannidache, Elena Ionescu TJ Miles, Cătălin Moroșanu, Jorge, Jador, Andreea Tonciu, Roxana Nemeș, Ana Porgras și Ștefania Stănilă.

Din echipa ”Războinicilor” fac parte: Alex Delea, Iancu Sterp, Relu Pănescu, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu, Lola Crudu, Ștefania Stan, Alexandra Duli, Maria Lungu și Maria Chițu. De altfel, așa cum s-a întâmplat și în sezoanele anterioare, nu este exclus să se aducă alți participanți, după eliminarea unor dintre cei enumerați.

Cum vor fi eliminați concurenții 

Survivor România a revinit într-un nou format pe Protv, Survivor All Stars 2024, unde au fost aduși cei mai populari membri ai show-ului din Republica Dominicană. Unii dintre ei sunt foști câștigători ai concursului, astfel că miza de a ajunge din nou până în etapa finală va fi destul de tensionantă.

Producătorii au stabilit noi reguli după care se va desfășura competiția de peste Ocean. În premieră, în acest sezon, doar concurenții vor putea hotărî cine ajunge în duelurile eliminatorii și apoi vor lupta pentru a nu pleca acasă. Doar cei mai puternici vor putea rămâne până la marea finală, iar câștigătorul, la fel ca până acum, va fi ales doar de către public. Până la ultima etapă a competiției mai este cale lungă, căci abia pe 16 ianuarie se va da startul Survivor All Stars 2024.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net