Motivul pentru care concurează Cătălin Moroșanu la Survivor All Stars, după problemele de la ediția din 2021. „De data aceasta, nu o să mai răspund prin tăcere”

#Survivor România
Ultima actualizare:

Cătălin Moroșanu, în vârstă de 39 de ani, a acceptat să se alăture echipei Survivor România All Stars din dorința de a retrăi transformarea pe care a experimentat-o în timpul participării sale la echipa Faimoșilor. Cătălin Moroșanu a oferit detalii despre dorința de a reveni în competiție, dar și despre cum se pregătește pentru noua aventură.

De ce participă Cătălin Moroșanu la Survivor All Stars
De ce participă Cătălin Moroșanu la Survivor All Stars

De ce participă Cătălin Moroșanu la Survivor All Stars

Cătălin spune că se simte pregătit pentru concurs, însă consideră că cea mai mare provocare va fi locuitul cu ceilalți colegi, în camp. Sportivul spune că nu îl îngrijorează frigul sau foame pentru că peste aceste aspecte poate trece ușor, ci certurile din cadrul grupului sunt cele care ajung să îl macine atât pe el, cât și pe ceilalți. Practic senzația de tensiune este cea mai mare provocare. Cătăline se declară pregătit psihic să meargă mai departe și consideră că are un mare avantaj din acest punct de vedere.

În 2021, Cătălin Moroșanu a suferit o accidentare, dar acum a luat măsuri pentru a evita repetarea unei situații similare. Vedeta a călătorit în Republica Dominicană purtând o genunchieră specială menită să ofere o susținere corespunzătoare genunchiului său. În plus, nu doar accidentările i-au dat de furcă sportivului. Acesta a fost și foarte afectat de toate certurile și discuțiile, însă acum spune că este pregătit să le înfrunte fără probleme.

„Cred că, odată cu trecerea timpului, oamenii uită suferințele. Am realizat că „Survivor mi-a schimbat viața într-un mod pozitiv și cred că faptul că voi reveni în acest concurs îmi va da un boost spre schimbare. Mi s-au întâmplat multe lucruri pozitive după show și vreau să repet transformarea mea.

De data aceasta, nu voi uita cine sunt, nu o să mai răspund prin tăcere sau supărare. Atunci când eram supărat pe colegi, nu reacționam în niciun fel. A fost o greșeală, m-am lăsat afectat. Acum voi fi mai sigur pe mine, mai decis, mai agresiv în ceea ce îmi doresc să obțin. Deci s-a schimbat foaia, știu exact ce trebuie să fac.”, a declarat Moroșanu pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net